söndag 10 augusti 2014

När Vänsterpartiets företrädare ..


 .. kallar kvinnliga företagare med RUT-företag för "tjänstefolk" och kallar reaktionerna mot uttalandet för  "klassisk gammaldags retorik från överklassen från förrförra seklet" ...
                                                                                                                         
.. då ger jag inte mycket för jämlikhetstanken och den feministiska fernissan inom partiet.


DHE,

10 kommentarer:

 1. Peter Nicklasson10/8/14 22:53

  Men ingen utanför massmediasfärens tidningshus och tv-hus gillar nasala Ali Esbati. Man får ont i öronen av att lyssna för länge på honom.... ingen att bry sig om alltså.
  Den som vann debatten var Mattias Karlsson läser jag på http://www.svt.se/nyheter/val2014/
  Tittarna har gett honom 83% av rösterna hittills. Skulle tro det berodde på hans svar till Ullenhag bl a (citat från AB): "Repliken från Mattias Karlsson (SD) kom direkt:
  - Vi skyller inte på invandrarna, vi skyller på dig Erik Ullenhag. Du är betydligt bättre på att vara desinformationsminister än integrationsminister. Ni har inte löst några som helst problem, ändå fortsätter ni med samma vansinniga politik."
  Ullenhag ja, inte hjälpte det honom att PALLEN han hade med sig för att verka längre för dagen var vit som scendekoren, Ullenhags blick var svart och han var förbannad mest hela tiden :)
  Det var kanske underhållande, men en tråkig debatt annars.
  Valrörelsen 2014 sover zzzzzzzz

  SvaraRadera
 2. Peter Nicklasson10/8/14 23:18

  Glömde bifoga bild på pallen, här http://i.imgur.com/qwhgkMq.jpg

  Innan någon här får för sig att kalla det lyteskomik så kan man ju undra om varför Ullenhag väljer att förhöja sig själv på ett så konstgjort sätt? Känner han sig förminskad i sällskapet?
  Löjeväckande är det...

  SvaraRadera
 3. Peter, du slammar med propaganda.

  Alla vet att sverigedemokrater ALLTID raderar cookies från webbläsare så att de kan rösta om och om igen och att ingen längre bryr sig om resultaten av sk web-röstningar.

  Sverigedemokrater verkar i det mesta inte bry sig om fakta eller rent spel.

  /Henrico

  SvaraRadera
 4. Peter Nicklasson11/8/14 00:04

  @Henrico
  Och du är en Desinformationsminister kanske?

  Hur visste du att man tydligen kan trixa med cookies, egen erfarenhet?
  Jag tog reda på det, SVT har ju IP-identifiering (SVT sparar din datoradress så att Regimen/FRA/SÄPO kan hålla reda på vad medborgarna tycker på riktigt, i sann STASI-anda).

  Nå, har du hittat någon rasistisk FAKTA i SD:s partiprogram än?

  SvaraRadera
 5. Hört talas om anonymiseringstjänst, man kan gå in med olika ip-adresser.

  Googla det så kanske fattar du?

  Sverigedemokrater är korkad i huvudet som tror att ju mer fusk och vilseledande propaganda, desto bättre kommer de gå för dem.

  Patetiskt är vad det är, självbedrägeri är ett annat.

  Var har du din fakta där du jämför Sverige med exempelvis Finland som tar emot så få invandrare. Förklara varför det går så bra för Sverige och så dåligt för Finland?

  Gissar att du drar slutsatsen att det inte handlar om invandring?

  /Henrico

  SvaraRadera
 6. Peter Nicklasson11/8/14 03:12

  Jag känner till det, ja... Fast ointresserad av det.

  Fusk eller vilseledande propaganda vore ju lätt att desarmera för SD:s politiska motståndare. Eftersom detta inte skett, är SD:arna antingen ärliga eller det andra båset okunnigt blåsta - antar jag.

  Känner inte till Finlands ekonomi i detalj, googlade denna artikel i SvD som beskriver nuläget http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/finlands-ekonomi-gar-pa-sparlaga_3587988.svd
  Jag drar samma slutsats som du, det handlar inte om invandringen i Finland. Hade Finland haft samma massinvandring som Sverige skulle det dessutom sett än värre ut. Finländarna skulle då också presterat betydligt mycket sämre i Pisa-undersökningarna (deras utbildningsväsende är världsledande, i klass med Sydkorea och Japan).
  Även Norge, ett av världens rikaste länder (och med FrP i regeringen) går som tåget, och Danmark klarar sig utmärkt (där DF kan komma att bli näst största parti vid valet 2015).
  Alla övriga nordiska länder inför nu skärpta krav på självförsörjning (som t ex den S-ledda danska regeringen som nu också öppet säger de inte har råd att fortsätta som tidigare).
  Sverige tar ensamt emot mer än dubbelt så många invandrare som Norge, Danmark och Finland tillsammans....!

  Alltså, du känner till skillnaden mellan brukande och missbrukande?
  Invandring är sunt och samhällsnyttigt om samhället kan absorbera den. Då tjänar alla på invandringen. Så har Sverige varit förr.
  Motsatsen är Sverige av idag. Här har det gått över till missbruk. Och kom ihåg en viktig sak: det är INTE invandraren som är ansvarig för invandringspolitiken, det är våra ansvariga politiker jag anklagar.

  Men, vad spelar det för roll för dig, vad drar du för slutsats av detta?
  Gissar att du tycker att danska, norrmän och finnar är rasister - de också. Alla är ju vidriga, rasistiska idioter som inte tycker som dig....

  Ditt tänk är faktiskt lika låst och hjärntvättat som de politiker du tänker rösta på. Jag tycker inte det är patetiskt, det är snarare tragiskt. Hoppas du kan leva med ditt förflutna i framtiden, Henrico.

  Du och jag kommer ingenstans med varandra. Jag droppar dig från nu.
  SvaraRadera
 7. Man behöver inte vara professor i statsvetenskap eller matematik för att inse att EUs näst högsta mottagande av flyktingar per invånare tillsammans med Europas sämsta integrationspolitik kommer bli förödande för både flyktingar och Sverige.

  SD har rätt när de påpekar att Sveriges integrationspolitik har havererat. Inser man inte det har man antingen väldigt stora skygglappar eller en privat vinning i att det är så.
  Senast idag hörde jag Borg skriva ner tillväxtprognosen dels p.g.a. den ökade flyktingströmmen som kommer att slå igenom på de offentliga finanserna.

  Därmed ska man inte lägga skulden på de människor som behöver hjälp, som behöver en fristad och att komma ifrån helvetet. Det är vår medmänskliga förbannade skyldighet att hjälpa till.

  Vi måste inse att den politik som förs och har förts inte fungerar, vi behöver något nytt!

  SvaraRadera
 8. "Min" Nima 👏👍👍👍

  http://mummelforlaget.wordpress.com/2014/08/10/mummelforlagets-forfattare-svenska-politiker-sluta-tjata-om-sd-ni-skapade-alla-problem-som-sd-fiskar-roster-med/

  SvaraRadera
 9. Undrar hur många väljare som stördes av den ständigt hånleende Ylva Johansson. Kamerorna fokuserade duktigt på henne när hon var som värst igång. Tack för det SVT.

  SvaraRadera
 10. Det lyser maktfullkomlighet om henne.

  SvaraRadera