fredag 1 augusti 2014

Sveriges Rödio anmäls till ..


 .. Granskningsnämnden .. igen .. för att få prövat huruvida sommarpratarens höger- eller vänster-retorik, som förordar strukturellt våld, strider mot sändningstillståndet.

Ja, det gäller att passa på nu när det är stiltje i den politiska debatten. En "debatt" som verkar ha svårt att komma igång även med draghjälp av både sommarpratarna själva, lyssnarna och SVT:s målinriktade insatser. 

Athena Farrokhzads sommarpratande om rasism, klassfrågor och politiskt våld ur ett tydligt vänsterperspektiv och hennes helhjärtade försvar av de vänsteraktivister som var involverade i våldsamheter med nynazister i Kärrtorp och Malmö .. överöstes med anmälningar till Granskningsnämnden.

Men anmälningarna var bara "en pr-strategi från högern", skriver hon, Maja Karlsson och Ylva Karlsson i en debattartikel i Aftonbladet. Ett lågt angrepp på vänsterrörelsen och därför "responsanmäler" de journalisten Anna von Bayerns sommarprat, som sändes en vecka efter deras eget.

Hon hetsade mot skatt, förordade ett samhälle med ojämlik inkomstfördelning, ifrågasatte aborträtten och pratade om invandring som ett problem. Vi har nu gjort en anmälan till Granskningsnämnden för att få det prövat huruvida denna retorik, som förordar strukturellt våld, strider mot sändningstillståndet .. anser debattartikelförfattarna.

Strukturellt våld vs det Goda Våldet .. resultatet kan bara bli ett.

Förmodligen får SVT behålla sitt sändningstillstånd efter en smäll på fingrarna för att de släpper fram en så renodlat högerinriktad sommarpratare som Anna von Bayern under ett valår.

Att ha mage att tala om problem, olika villkor och låg skatt när "någonting har gått sönder i Sverige"??

SÅ kan vi verkligen inte ha det .. nej, det var bättre förr när Domus hette Domus och sossarna hade över 50% i riksdagsvalet. Ju förr det blir som förr desto bättre, eller hur?

I dagens "söndertrasade Sverige" är det helt förståeligt att människor vill köra kniven i ryggen på den som inte inser hur vi lider. Att Anna von Bayern slipper undan med en anmälan till granskningsnämnden är något som hon ska vara oändligt tacksam över.

Athena Farrokhzad däremot, har nog inget att frukta från Granskningsnämnden. Veronica Palm, en av sossarnas tyngre talespersoner har redan gjort tummen upp för hennes angelägna budskap .. vilket Granskningsnämnden bör beakta. Veronica Palm är inte vem som helst .. det vet till exempel Omar Mustafa.

Någon ordning ska det väl ändå vara på åsikterna .. nu när Stefan Löfven SKA väljas till statsminister tillsammans med hejdukarna från vänster. 

Till varje pris!!


Så upp till KAMP mot låga skatter, mot möjlighet till ojämlika inkomster och orättvisa levnadvillkor, mot arbetstvång och skilda åsikter och mot rasistiska  ifrågasättanden av asyl- och migrationspolitiken!!

SvD, SvD, DN,

3 kommentarer:

 1. Lite konspirationstankar. :-)

  Sossarna lovade att de skulle förnya sig efter valförlusten 2006, nu snart 8 år senare är det samma gäng som hoppas på ministerposter som de som var så urusla då.

  Politiken måste vara densamma för jag har i alla fall inte noterat någon förändring.

  Eftersom de aldrig orkar vinna på egna meriter skall det svartmålas som bara den samt at man kör strategin, odla gräsrötternas ilska!!

  Problemet sossarna har nu är att dessa gräsrötter verkar ha dragit till SD och kvar är bara våldsromantiken på yttersta vänsterkanten.

  Det finns ingen chans i helvete att en S regering inte faller snabbt och att det blir nyval.

  Men, ett halvår som bostadsminister tycker nog Veronica Palm det vara värt!

  /henrico

  SvaraRadera
 2. Peter Nicklasson1/8/14 21:51

  Athena Farrokhzad borde aldrig försöksutsläppts från det där ... ehh, you know, cuckoo's Nest - därom står väl inget tvivel nu?
  Okej då, kanske inte Veronica Palm fattat detta ännu, men... det är faktiskt inte brottsligt att vara korkad.
  Athena Farrokhzad är däremot inte korkad, hon är psykiskt störd. Och det hon sa i "Sommar" är brottsligt anser jag. Om detta inte var hets mot folkgrupp vet inte jag vad det annars kan gå under. Och går det inte att döma henne för något valfritt hatbrott bör hon omgående skickas tillbaka till psykvården för adekvat behandling.
  Detta brott försvarar hon genom att hoppa på en annan sommarpratare.
  Jisses!
  Så mycket hat, så lite valium.

  SvaraRadera
 3. OT men kul- http://ejkorrekt.wordpress.com/2014/07/31/ocksa-fi-ligger-i-konflikt-med-hbtq-rorelsen/

  SvaraRadera