lördag 27 april 2013

Grattis Veronica Palm!


För det var väl ingen som på fullt allvar trodde att hon inte skulle bli omvald till ordförande för SAK?? Att ifrågasätta henne hade väl varit som att såga av grenen som man sitter på .. vilket förmodligen de som försökte göra det kommer att vittna om.

Någon ordning ska det väl vara i ett parti .. som Stefan Löfven sa.

Jag har följt den här rörigheten med stort intresse, det är många som har skrivit om Veronica Palms förmåga om att landa på fötterna trots ganska iögonenfallande misstag och det är dessutom många fler som skrivit om hennes fysiska företräden, märker jag när jag följer samtal på nätet.

Så därför borde jag väl inte bli förvånad över mängden av s-supporters som hyllar henne för att hon "tog ansvaret på sina axlar och kastade ut muslimen". Det enda som jag blir förvånad över är hur jag själv kunde tro att det var hon som låg bakom att "muslimen" valdes in i styrelsen från början? Men det verkar banne mig som att hon .. genom att resolut kasta ut den hon plockade in .. räddar kvar de väljare som tvekade mellan SD och sossarna.

Först tänkte jag kopiera mycket mer än jag gjort, men så insåg jag att inte ens som citat ville jag ta ansvar för merparten av kommentarerna även om de blivit godkända av den tidning som publicerat dem, så här är det som jag personligen godkände ..

VP bör sitta kvar, hon står upp för demokratin och emot islamiseringen!

Så klart hon ska bort.. För hon är den enda med en ryggrad o säger att det är nog nu med massa dumheter.. Veronica Palm stå på dig!!

Vad fan är det frågan om ??VERONICA PALM SKA SITTA KVAR!!!!!!VERONICA PALM STÅ PÅ DIG !!! DU GJORDE HELT RÄTT !!!!

Det var väl kanon att hon (Veronica) hade lite stake för att förklara för Mustafa att han inte var önskvärd.

Palm sparkade en muslim, nu åker hon själv på brädan så PK-folket får upprättelse.

Socialdemokraterna vinner röster pga deras avstånd från islamister.

Mediedrev? Jo hej. Ännu en stackars på-tårna-trampad muslim som blir förnärmad över att det finns organisationer som sätter det demokratiska samhället före hans egen religiösa övertygelse. Äntligen kanske detta kan leda till en öppen och tydlig debatt om det samhälle muslimerna helst vill se i Sverige.

Det är tydligen en enorm massa människor som ser Veronica Palm som räddaren i nöden när en för dem okänd grupp kuppat in en "MUSLIM" i sossarnas finrum. En handlingskraftig kvinna som är "emot islamiseringen" av landet .. kanske till och med en kvinnlig Jimmy Åkesson light?

Men det verkar inte vara något som partivännerna har problem att leva med och förmodligen behövs de muslimfientliga väljarna för att kompensera för de röster som partiet förlorade på grund av sitt ogenomtänkta handlande mot personen Omar Mustafa.

Så, grattis Veronica Palm, njut av din seger .. även om jag kan tycka att det känns som en förlust för ditt parti.


Pyrrhusseger:
En pyrrhusseger är en dyrköpt seger, en seger med stora egna förluster. Innebörden i uttrycket kan även vara att resultatet av "segern" visar sig leda till en förlust längre fram. Uttrycket härrör från Pyrrhus, som efter ett framgångsrikt slag mot romarna år 280 f.Kr. skall ha yttrat: "En sådan seger till, och jag är förlorad."

SvD, SvD, SvD, SvD, SvDDN, DN, DN, DNExpr., Expr., Expr., Expr., AB, AB, AB,


... och så en liten undring? När sossarna kallar Stockholms Arbetarekommun för Helvetets förgård .. vilket Helvete syftar de då på??

11 kommentarer:

 1. Nu har jag inte kollat var du hämtat de citerade kommentarerna ifrån, men så mycket kan jag säga att har de citerade skrivit under eget namn och partibeteckning så är det ganska chockerande. Hade det varit SD:are hade det varit krigsrubriker överallt.

  SvaraRadera
 2. Det är så pinsamt att man storknar. SD har nu hittat en svaghet i S, det partiet innehåller dels de som vill ha in invandrare som röstfiskare, inte en person för den man är och dels en grupp med antimuslimska röster. Oavsett vilket kommer S trovärdighet i debatter om invandring, integration och om SDs politik vara totalt ointressant. Trovärdighet 0!

  SvaraRadera
 3. Anonym 16:38 .. nej ingen bakom kommentarerna är nog partiansluten .. TROR jag. Men av sammanhanget framgår att det är nöjda s-väljare som bildat sig en egen uppfattning om vad som hänt.

  De som enbart är ute efter att svartmåla Alliansen och tror att sossarna kommer att återställa allt till tidigt 70-tal har ett mycket grövre tonläge .. även om uppfattningen om VP verkar vara densamma.

  SvaraRadera
 4. Nog luktar det Pyrrhus lång väg. Att balansera mellan islamofoba tendenser och potentiella muslimska väljare kräver en typ av fingertoppskänsla jag inte tror är vanlig inom rörelsen.

  Ett bastant cementerat problemfundament inbillar jag mig.

  Påtagligt också hur mycket kraftiga känslo uttryck som förekommer överallt bland s-v och sd sympatisörer. Alltid massor av kraftuttryck och nedsättande omdömen om folk och företeelser. Av det kan man väl tänka sig att det på motsvarande vis blir lätt att anpassa sig till. Och utnyttja. Inte riktigt uppbyggligt och framtids inriktat, enligt mig.

  Arne O

  SvaraRadera
 5. Jimmy åkesson ligth,den var bra.

  SvaraRadera
 6. När MP störtar ut för att möta media efter valet av henne som ordförande visar SVT när hon säger ungefär så här: Ni förstår nog att den som blir vald till ordförande har styrelsens förtroende (upprepat två gånger). Nej vi trodde att dom läst fel, Veronica. Minister MP!! Inte med min hjälp.

  SvaraRadera
 7. Det verkar som att socialdemokratiska väljare har dåligt minne. Eller i alla fall ett selektivt minne. Man minns eller glömmer lite hipp som happ, huvudsaken det gynnar partiet.

  SvaraRadera
 8. oCH SÅ HÄR SÄGER KOMMUNALRÅDET lENNART hOLMLUND....

  http://blogg.vk.se/lennart-holmlund-kommunalrad/2013/04/24/vill-omar-mustafa-lamna-s-ar-det-hans-beslut-1205407/#kommentarer

  SvaraRadera
 9. @Anybody
  Det är ju inte alls otroligt att åtminstone några av de som kommenterat tidigare har röstat på S men numera röstar på SD.

  Det mest intressant är ju fatiskt att det handlar mer om att Mustafa åker ut än att han blev nominerad i första läget. Om de tycker att han rätteligen ska åka ut måste de ju rimligen tycka att det var fel att nominera honom en vecka tidigare. Fast de hittade väl i och för sig nån stackare att skicka till giljotinen.

  SvaraRadera
 10. 1. En KVINNA gav en manlig muslim sparken !
  2. Är det Palms fel att valberedningen inte kollat upp vilka man nominerade ???
  3. Varför är moderaterna så tysta ?? Hoppas de att osynlighetsmanteln ska skydda Waberi ...och därmed sina egna brister ???

  SvaraRadera
 11. Palm är ordförande och har då det yttersta ansvaret. Waberi är folkvald, oavsett vad man tycker om honom, så kan man inte kasta ut folkvalda. I så fall är det ingen demokrati. Omar blev inkuppad på bekostnad av Johansson, inte speciellt demokratiskt utfört.

  SvaraRadera