Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

fredag 5 mars 2010

Hahaha .. ett roligt förslag och en rolig reaktion!!

Maud Olofsson föreslår rut-avdrag för hundpromenader och får hela Sverige att skratta och det kan nästan behövas i den här överdrivet högmoraliska valrörelsen.

Men Thomas Östros toppar humorligan med sin reaktion när han indignerat säger .. då kan de ju avdrag för restaurangbesök på Café Opera också!!

Men snälla Thomas .. idén med rut-avdrag är att man ska anlita NÅGON ANNAN att göra saker åt sig? Vem .. utom du .. skulle tänka sig att anlita och betala någon för att göra sina restaurangbesök???

4 kommentarer:

 1. Yes här är arbetet för mig - jag knallar gärna på Cafe Opera och glor på folket där och får betalt. Skulle du vilja följa och hänga där åt någon som inte har tid att gå dit så får jag sällskap.

  SvaraRadera
 2. SJÄLVKLART!!! Han har sina ljusa stunder, Östros ... ;-)))

  (Och .. shhhh .. jag tror bestämt han var inne och kommenterade mitt förra inlägg?)

  SvaraRadera
 3. Jäklar vad vågorna är höga i vattenglasen... Men som jag sagt tidigare:

  "Om inte de som utför tjänsterna själva skulle ha råd till att köpa dom - ja, då bygger vi underklasser."

  SvaraRadera
 4. Frågan om att ha råd handlar faktiskt inte bara om pengar och klass utan också om prioriteringar. Om jag avstår från solresor, festande, bjudningar och trendig intredning med vidhängande klädsel och satsar det jag får ihop på till exempel en bra bil eller ett billigt boende eller satsar allt jag har i hopp om att få snurr på en egen verksamhet .. eller väljer att arbeta mindre .. då sticker det i ögonen på andra med samma inkomster och mumlet om rättvisa och att man tror att man är nån, hörs bakom ryggen!!

  Vi har har inte så många FATTIGA i Sverige som det verkar i bloggar, chattar och forum .. däremot finns det ett stort antal som vill HA ALLT till minsta möjliga ansträngning.

  Städa!!! ... ska JAG???? Nej då tar jag hellre a-kassa och lutar mig tillbaka ..

  (Och .. JA, jag har städat för pengar själv!!)

  SvaraRadera