söndag 7 mars 2010

Den coolaste tjejen i klassen ..

... kommer ni ihåg henne?? Det var hon som nästan alltid hade en nördig, lite korkad bästa kompis och därmed fick anledning att glänsa lite extra och minimera konkurrensen bland killarna.

Maria Wetterstrand är det starkaste kortet i den rödgröna klassen och om man ser till statistiken så gjorde Miljöpartiet ett smart val när de bildade allians med S och V. Det är ju knappast svårt att glänsa i det sällskapet eller hur?? Och väljarna skockas runt den coolaste tjejen i klassen .. till och med gamla inbitna sossar talar lyriskt om Marias alla kvaliteter och ser henne som sosse-symbol i brist på bättre, det är rätt roligt att höra.

För nu ÄR Miljöpartiet ett sosse-light-parti!!

Alla hjärtefrågor har lagts i malpåse eller skrotats helt och de har visat att de inte bara är villiga att krama träd utan också bilar, eu och euro ... det sista som återstår är kraven på ett bensinpris som ökas med två kronor litern, men det är väl också förhandlingsbart?

För prislappen på en ministerpost är hög!

FÖR hög enligt min mening .. när det samtidigt betyder att man ger Mona Sahlin fribiljett till statsministerposten och därmed avstår från titeln den vassaste tjejen i klassen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar