söndag 28 mars 2010

Fy fasiken så snopet det blev ..

.. i går när Körslaget avslutades.

Men så där blir det när suget efter telefonröstningsintäkterna blir för stort. I går höll TV4 öppet för telefonröstning några minuter för länge ... jag undrar hur mycket pengar det ramlar in i minuten under Körslaget?

Precis dom minuterna som de hade behövt för att sammanställa en korrekt information om resultatet .. och kaoset blev ett faktum.

Stackars Gry Forsell som fick stå där som en fullständig idiot!!

Stackars Team Rongedal som åkte ut .. åkte in .. och inte fick vara glada utan bara blev arga i stället!!

Stackars Team Gyllenhammar som flög i luften av glädje .. bara för att landa med en förödmjukande duns!!

Men TV4 tycker jag inte alls synd om ... deras tricksande och fixande med telefonröstningarna står mig ända upp i halsen vid det här laget!!

4 kommentarer:

 1. Och detta betalar respektive Körslagshemort 100 000 kr i skattepengar från innevånarna. Vi är inte tillfrågade och det finns ingenting om nämnder äskar penningar till behjärtansvärda saker som omsorg och annat, men två kastratsångare (som inte bott här på 15 år ) skall få vara med i ett lekprogram för körer i en kommersiell kanal ,då slantas det in pengar. JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD SÅ JAG SPRICKER!!!!

  SvaraRadera
 2. Själv skrattade jag så att jag satte cidern i halsen för det var det roligaste jag sett på länge på tv4. Älskar när deras egna tramsiga röstningsregler kommer och biter dem i ändan. Det var det mest underhållande med hela programmet. Och idag garvade jag ännu mera åt de förväntade halvmeterstora rubrikerna i Blaha-bladet. Hahahahaha..när ska folk inse att det är en fånig tv-lek och inte ta det på fullaste allvar?

  Sen kan man ju fundera på hur mkt pengar tv4 får in på alla förb. telefonröster..

  SvaraRadera
 3. GRANNY .. Andas .. för Guds skull .. ANDAS!!! Det är inte värt det .. pfft .. vad är 100.000!!!

  ANNELI .. jo du, det var inte utan att vi också kände en viss skadeglädje!! Men det måste bara vara lönande att suga ur de sista sekunderna .. och jag undrar också .. HUR lönande??? ;-)

  SvaraRadera
 4. Låt övriga körer avgöra om det är okej att Gyllenhammar återkommer. Om ALLA tycker att det är ok så är det väl bara att köra? Även om tv4 säger att röstningen är juste så undrar jag: Gry säger först att hon inte läser upp körerna som ska stanna kvar i någon särskild ordning. Hur kommer det sig då att förklaringen till förväxlingen, enl Gry i direktsändning, är att de två lagen har så lika antal röster att de blandades ihop? De skulle ju inte läsas i fallande ordning..?

  Detta är fjärde säsongen; de bör ha klart för sig hur de hanterar kommunikationen mellan Gry och röstningsresultatet. Känslan av att det hela inte har gått rätt till finns kvar. Att det är något som strulat. Många har dessutom sagt att de försökt ringa ca 10 grr utan att komma fram. För att rösta på Team Gyllenhammar.

  Försök återfå förtroendet med ett omkör :-)

  SvaraRadera