måndag 15 mars 2010

Hon har det inte lätt, stackars Monica Green.

Minns ni socialdemokraten Monica Green? Det var hon som gick i taket när hon såg en skymt av Göran Hägglunds tunga och tog det som ett personligt påhopp. Jag var inne på Newsmill i går för att se om det fanns något nytt om det målfoto som skulle avgöra om tungan var riktad mot Monica Green eller om den användes till vad den var avsedd för???

Jag hamnade i ett rätt råddig uttalande om härskartekniker som Monica Green anser sig vara utsatt för i sin egenskap av kvinna .. särskilt då från kristdemokratiskt håll! För det är inte bara Göran Hägglund som kränkt denna sossekvinna ... även Mats Odell har nonchalerat henne i kammaren och varit "arrogant mot henne bara för hon talar dialekt". Som Monica själv skriver .. "det gick några turer och mina brev till både talmannen och Statsministern om att statsråd borde utbildas i härskartekniker och uppförande gjorde att Mats Odell bjöd mig på fika."

Se där .. så lätt fixar man en gratisfika!

Nu är Monica Green på krigsstigen igen. Den här gången handlar det om sex .. hon anser att det är vars och ens ensak vem man har sex med och om syskon tycker att det verkar händigt med incest så vill hon inte att det ska finnas några lagliga hinder. Fast det verkar som om hon tycker det är trevligast om de väntar till 60-års åldern eller så????

Hur gammal är Monica Green egentligen???

En partimedlem som Monica Green måste vara guld värd för socialdemokraterna! Inom en vecka har hon lyckats få ut sitt och partiets namn i media TVÅ gånger!!!

Wooow, vilken prestation, nu stiger nog statistiken för sossarna i nästa mätning???

1 kommentar:

  1. allså snacka om knäpp gök KOKOKO. Hur kan man ens tänka tanken att en tillsåta syskon samlag. Hon vet ju verkligen vad misshandell innebär. Jag kallar inte detta för kärlek. Hur ska världen bli bättre med en sån människa som monica....Man föds syskon man ska stötta varann i familjen men det inbär inte SEX för Guds skull. Jag som är troende kristen kan inte fatta att man en tar upp denna fråga. Helt sjukt!!
    Vad får dem ut av detta jag ska fanimej då inte rösta på sossarna kan ja lova fan vet ju inte om jag blir dement o har sex me mina bröder BLÄÄÄÄ usch jag ryser. Jag älskar mina bröder o gör vad som helst för det är dem man växt upp med o lekt med herregud hon måste vara riktigt desperat... stackars kvinna ingen kärlek från omvärlden.
    //MVH Marin

    SvaraRadera