tisdag 23 mars 2010

Ack ja .. jag är för okulturell för storsäljande konst??

Carolina Gynning ska ha vernissage den 1 april(!?) och i Expressen kan vi få se en del av verken som ska visas upp.

Nu när Carolina är en mer glamourös brunett känner hon sig lugnare och tryggare än när hon var blond och mer speedad och det ska då avspeglas i hennes konst? Jag hade ingen aning om att det konstnärliga skapandet påverkades av hårfärgen .. ??? .. men det här ger mig en längtan efter att bli platinablond för testa om det går att få lite fart på mig själv.

Men .. är det bara jag som tycker att Carolina Gynning målar samma bild om och om igen??? Samma kvinnoansikte omgivet av diverse "symboler" eller färgfläckar .. enformigt, kitchigt och inte ens särskilt dekorativt, unikt eller tankeväckande?? Är jag fullständigt dum i huvudet när jag tycker att jag sett liknade, men bättre bilder på de bildutställningar skolan brukade ha vid skolavslutningen???

Men jag tillhör inte den elitistiska kultureliten .. så jag behöver inte tycka om det heller .. jag kan känna mig fullständigt fri att tycka om vad jag vill, det är skönt!

Och det är positivt att det går bra för Gynning. Särskilt roligt måste det vara att så många vill betala så mycket för .. hmm .. så likartade målningar.

Jag undrar varför???

3 kommentarer:

  1. Om detta är konst så är konsten i nedförsbacke. Varken stil struktur eller uttryck ger jag något för. Även om mina barn hade skapat detta hade jag varit tveksam till att ha det på väggen.Så stereotypa saker får hon sålda för att hon är hon ingenting annat.Som tvkändis tycker jag hon är gapig störande och inte särskilt inkännande i sina sk intervjuer där hon avbryte och lägger sig i. Du har rätt Linda Rosing är rogivande och försöker inte göra sig till något hon inte är, jag föredrar henne nåär det gäller "konstigheter"

    SvaraRadera
  2. Håll utsikt (som Rosing brukar skriva ..) på måndag ska tydligen Gynning intervjua Rosing i Förkväll .. det går bara inte att föreställa sig hur det ska avlöpa??? Jag vet inte HUR jag ska förhålla mig till denna skräckvision ..????

    SvaraRadera
  3. Hjälp jag behöver valium!!!

    SvaraRadera