onsdag 31 mars 2010

Av med kläderna .. och ta smällen ..

.. som en riktig kvinna!!!

Nu är det VÅR och det som dolts av flera lager av kläder och bylsiga tröjor ska fram till beskådan. Det är dags att slita av sig kläderna, ställa sig framför spegeln och beskåda vinterns härjningar.

Och om jag är en RIKTIG kvinna så bör jag få ångest och planera sommarrenoveringen.

Hur har då kroppen skött sig under det dryga halvår när den fått sköta sig i princip utan uppmärksamhet? Kan den klämma in sig i de perfekta jeansen som är anpassade just efter MIN rumpa? Har det dykt upp valkar som snabbt ska förbrännas med någon ny och snäll diet??

Jag läser om en för mig okänd stjärna som presterat en rekordsnabb viktminskning på 38 kg för att få den perfekt "strandkroppen"?? Min kropp behöver inte förlora några kilon .. men är det en perfekt strandkropp för det??

Knappast .. den har liksom "hängt sig" under vintern, för inte kommer jag ihåg att den såg ut så här i somras?

Triceps och biceps är fortfarande nästan oskiljaktiga under armarna, det som skulle ha varit fast och högt är .. hmm .. inte det samtidigt som det som ska vara platt blivit .. mindre platt? Rörligheten i kroppen har också ökat ... dvs leder och eventuella muskler är precis lika orörliga som innan .. men det sk hullet är liksom lite svajigare? Om jag hoppar eller springer framför spegeln blir det "roliga" effekter? Hur ändan ser ut är svårt att avgöra, även om jag använder en liten spegel och försöker vrida mig så gott jag kan .. en viss "överrörlighet" kanske om jag inte KNIPER? .. men den fungerar bra att sitta på, det gör den .. och det är väl huvudsaken???

Julia Skott har skapat en sajt .. Kroppsbilder .. dit jag kan skicka in bilder på min kropp och Daniel Pernikliski skriver "Man ska jämföra sig med många oretuscherade vanliga människor".

Jag är nog ingen RIKTIG kvinna för jag tror jag hoppar över det, skiter i vad andra tycker, låter bli att jämföra mig alls och låter kroppen få leva sitt egna, lyckliga otuktade liv som den brukar. Jag ska glida genom sommaren med mitt vita skinn, "rörliga" hull, trycka upp avslappnade muskler med snygga breda armband, fördela resten i en heltäckande elastisk baddräkt och bara njuta av solen och vinden mot huden.

Jag duger som jag är .. det gör jag!!!

Och alla som inte tycker det .. vad bryr jag mig väl om dom?? Den här sommaren ska jag njuta av varje sekund .... med kropp och allt!!

1 kommentar:

  1. Inte nog med att duga - du är en perfekt Anybody i en perfekt Anybodykropp. Njut av din kropp den är fantastisk och designad av och för dig 8-}). I kväll skall en grupp artister få njuta av min kropp då jag står krokimodell - lyckliga dom!!

    SvaraRadera