måndag 15 mars 2010

Nu är de bra övertända, sossarna!

Nu sparkar sossarna igång tidernas största samtalskampanj. MINST en miljon personliga samtal ska det bli före valet och det låter ju ambitiöst och bra.

Men vad ska alla dessa samtalare tala om?? Bortsett från det gamla vanliga tugget om RIKA och klyftor och skatter och bidrag och nya myndigheter och jobb .. så KAN det ju tänkas att samtalspartnern vill veta hur, när och till vilket pris alla fantastiska nyordningar ska ske. Det kommer att komma följdfrågor .. vad ska de då säga??

För finns det något som är hemligt, dolt och svårforcerat så är det hur sossarnas och de rödgröna allierades politik kommer att se ut. Svaren på hur, när och till vilket pris .. har hittills lyst med sin frånvaro.

Men det går inte att ta miste på att entusiasmen är stor. För stor kanske .. för när sossarnas nätverkssamordnare i dag uppmade alla bloggare att skriva om vilka bidrag som de ville göra i kampanjen så skrev Erik Laakso ett träffande, ironiskt ... väldigt roligt .. inlägg som ..

.. rödgröna bloggen genast hakade på och vidarebefordrade.

Men det försvann snabbt .. när de glada skratten började kännas besvärande!!

5 kommentarer:

 1. Hihi! Jag skall sätta upp en bokningskalender på ytterdörren där våra informatörer och frälsare får boka in sig. Jehovas Vittnen ,Mormonerna , Electroluxs dammsugareförsäljare och sossarnas samtalsmegafoner. Vem fan behöver samtalsterapi efter den här sommaren?

  SvaraRadera
 2. Nu börjar det nästan bli roligt. Om det inte hade handlat om så kostsamma val hade jag bara lutat mig tillbaka och njutit av underhållningen .. det finns inte en såpa i världen som går upp mot alla dessa konstifikationer .. ;-D

  SvaraRadera
 3. Det kan ju vara klädsamt att de får reda på vad väljarna vill. Men det är ju lite sent påkommet, strax innan valet.

  SvaraRadera
 4. Jag har verkligen inget till övers för politiska spel. Ryser bara jag tänker på valrörelsen. Dessutom har jag absolut inte en aning om vad som är bäst, pest eller kolera?
  För det är så jag ser de politiska blocken.
  Jag skulle behöva ett helt nytt alternativ att rösta på. Men det finns ju inte.

  SvaraRadera
 5. BDK .. jag tror inte att avsikten är att LYSSNA på väljarna .. det handlar nog mer om att INFORMERA om det paradis som väntar. Halleluja!!!! ;-)

  LIBRA .. politiska rävspel och systemet med två allianser är såååå trist och beskär valfriheten rejält. Det är lite "grisen i säcken" över det hela tycker jag. Men nu när det är som det är så kan man ju unna sig ett och annat roat skratt när elefanterna dansar sin klumpiga dans, eller hur?? ;-D

  SvaraRadera