tisdag 23 mars 2010

Nu är han på hugget, Thomas Bodström!!

Jisses .. så här aktiv har jag inte sett Thomas Bodström på länge?? Inte i politiska sammanhang i alla fall .. som författare, fotbollspelare, tidskonstnär och advokat brukar han kunna dyka upp då och då .. men nu tar han igen det han missat.

Beatrice Ask bör AVGÅ .. dundrar han i både Expressen och Aftonbladet och syftar då på debatten om det lila kuvertet.

Fast Thomas Bodström vet lika väl som både du och jag att det aldrig handlade om något LILA KUVERT utan om den sanslösa hänsynsfullhet som samhället hittills visat sexköpsmisstänkta som själva fått bestämma till vilken adress myndighetsbrevet ska skickas!

En hänsyn som kanske andra brottsmisstänkta också skulle vilja ta del av????

Jan Guillou är en lögnare .. säger Bodström i sin blogg!!! Aldrig tidigare har han mött en människa som ändrar åsikt, sanningen och tolkningen av lagen så till den milda grad!!

Det är en prestation i sig tycker jag .. Thomas Bodström har varit socialdemokratisk politiker i åratal och inte förrän han mött Guillou mötte han lögnen, sanningsföraktet och tolkningar till egen fördel???? Och när Jan Guillou säger att Thomas Bodström är urtypen för oseriös politiker som väter fingret för att se åt vilket håll vinden blåser .. så är det naturligtvis ytterligare ett bevis på Guillou´s lögnaktighet??

Men att offentligt gå ut och anklaga någon för lögn .. det är väl helt i sin ordning?

I FRA-frågan var det svidande nära att Thomas Bodström hoppade av politiken .. eller blev av med jobbet på grund av sitt engagemang. Det får vi veta NU!!!

Lite synd är det allt att vi inte fick veta det DÅ!! När upprördhetens vågor svallade och vi verkligen hade haft nytta av ett uttalande från Bodström .. men bättre sent än aldrig och nu kanske någon tycker att Thomas är en hyvens kille ända fram till den 18:e september??

Nu väntar jag med spänning på nästa uttalande från Bodström .. nu när han äntligen verkar ha tid att ägna sig åt politiken på heltid?

2 kommentarer:

  1. Jaja i MP har dom " Taltrattar" men nu verkar det som om S har börjat med "Fåntrattar" för att vara med i kampen om väljarna. Här har vi en miljonär som skall ta upp kampen för de fattiga massorna och göra allt rätt - han som inte ens var betalande medlem i S när han valdes till den post som Beatrice Ask har nu. En man som använder sin ställning som politiker för att sko sig extra som tämligen medioker deckarförfattare. "Inte veta " det olämpliga i att använda riksdagen till att spela in reklamfilm för sig själv. Baah! Han kom in som pappas pojk på ett bananskal och jag tycker han skulle fortsatt som fotbollsspelare för som sådan var han hyfsad. Han skulle kunna ha varit proffbisittare på en tvkanal efter det - Magnus Hedmans stol som sådan är ledig har jag läst.

    SvaraRadera
  2. Det trista med sossarna är att alla är så förutsägbara och MOT allting!! Jag skulle ge bra mycket för att få höra vad de är FÖR egentligen eller om hela bygget vilar på allt de INTE ska göra????

    SvaraRadera