söndag 21 mars 2010

Franschock i Körslaget!!

Jag såg Körslaget i går. Vi har totalt olika syn på underhållning Maken och jag .. Körslaget, Idol, Melodifestivalen och Så ska det låta är hans inmutningar på tv-kartan. Själv är jag så omusikalisk att jag inte riktigt förstår storheten hos de här programmen.

Men det är ett lättsamt inslag på lördagskvällen och får jag bara ha alternativ sysselsättning inom räckhåll så tycker jag också att det är bra och trevligt .. som ett bildsatt radioprogram ungefär.

Jag brukar sällan uttala mig om andra människors utseende .. jag är inte direkt i den positionen att jag tycker mig ha rätt till det. Men Marie Picasso??

Hon var väl väldigt OLIK sig, om man säger så??

HAR folk såna ögonfransar nu för tiden, undrade jag och kände mig gammal som gatan?? Och dragkedjan där bak ..??? Passformen?? Frisyren???

Jisses!! Jag är helt borta från vad som är trendigt och inne???? Men pojkvännen var läcker .. trots att han inte kom från Västerås .. eller är jag ute och cyklar där också???

Nu läser jag i Aftonbladet om att Maries kör hade sytt upp egna outfits som ratades på grund av att de ansågs vara för extrema och vågade ... och då förstår jag bättre!!!

Stackars Marie Picasso hann inte byta om på grund av trängseln i logen .. det måste ha varit attans förargligt??

4 kommentarer:

 1. Har skärskådat bilder i tidningarna - det är inga lösfransar runt Picassos ögon. Kraken har kvar mascaraborstarna i sina ögonfransar och ingen har påpekat det.

  SvaraRadera
 2. Hahaha .. den här reaktionen säger mig att du inte såg det hela live i går .. ;-))))

  Men hon ska ha kred för att hon var väldigt duktig och ambitiös med sin kör!!

  SvaraRadera
 3. Marie Picasso25/3/10 16:00

  Tänk att folk har så svårti detta mellanmjölksland att låta människor få vara som dom vill ?

  Är det inte bättre att foka på att människor, är snälla, hjälpsamma, varma godhjärtade än att sitta i soffan i sunkiga mysbyxor med godispåsen i handen och klanka ner på andra som du inte har en aning om eller känner ?

  Jag tycker det är tragiskt att det är så mycket sånt här som finns, och ännu mera tragiskt att det är vuxna människor som ligger på dagisnivå.

  Har du barn så hoppas jag verkligen att dom inte är närvarande när du sitter och kränker andra människor för att han/ henne eller då jag i detta fall inte kär sig så som du vill klä dig.

  Jag kan nog garantera att jag inte vill klä mig som dig, men inte fan skulle jag håna dig för det !

  Lycka till i livet och blunda på lördag så kanske du kan få en trevlig lörkväll !

  Marie Picasso

  SvaraRadera