måndag 7 november 2011

Det blir egenligen bara konstifikare ..

.. och konstifikare ju längre in i den socialdemokratiska bloggvärlden jag kliver.

Jag tror till och med att det är förbjuden mark på vissa ställen av en del kommentarer att döma .. så jag är ytterst försiktig.

Jag bad om hjälp med att tolka budskapet på Bengt Silfverstrands blogg i förra inlägget och de första tolkningarna har droppat in och bekräftat det jag själv trodde .. det finns inget. Men nu dyker det upp en helt ny fråga??

Vem är det egentligen som skriver bloggen??

Inläggen verkar vara författade av blogginnehavaren själv .. men svaren på kommentarerna kommer från ett helt annat håll?? Är det med bloggare Silfverstrands välsignelse som en undrande besökare möts med .. "hur hittade du hit??"

Kan man ha en privatsekreterare på sin blogg? I så fall så lyser jag härmed ut tjänsten till den som är intresserad av att rycka in när jag inte hinner. Men jag vill helst inte att det ska se ut så här i mitt kommentarsfält ..


Kommentar av Magda Svensson - 7 november 15:18, 2011
Är de här nån form av satir-blogg? sjuttiotal och nostalgi i någon sorts mix? Eller är de bara jag som inte förstår ?


Kommentar av Mia Sjöqvist - 7 november 15:29, 2011
Det är nog bara du som inte förstår Magda så hur hittade du hit alls?Ville du va med på twitter? Magda skriver i sitt tycke dräpande kommentar på S-bloggar.Du kan få vara med så går vi ännu längre tillbaka.Moderaterna blev så nostalgiska ala retro så dom liksom drömde om att det var dom som fixade allmän rösträtt.Hahahah,det är satir det. Nej Magda lilla om du nu är kvinna eller pseudonym? Det var sossarna som gjorde du kan hova upp din lilla näpna rösträttLite stil, hyfs och respekt för bloggbesökarna kräver jag allt. Inte undra på att väljarna inte känner sig välkomna i Bengt & Mias parti och gud hjälpe Håkan Juholt om detta är det stöd han har att räkna med i uppförsbacken.

AB, SvD, DN

5 kommentarer:

 1. Man kan ju fråga sig om det inte är Mia Sjöqvists kommentar som är satir ... i synnerhet om man läser alla kommentarer från denna Sjöqvist i "det Silfverstrandska inlägget" som du länkar i din Hjäääälp-blogg - jag får änna associationer till "Weiron i Ottan"

  SvaraRadera
 2. Jan-Olof .. det har blivit lätt farsartat nu när Silfverstrand själv tar sig an stackars Magda och den ständiga sekreteraren Mia hänger på. Det är tydligen strängt förbjudet och ytterst olämpligt för en vanlig väljare att beträda s-bloggar.

  Och varför den stackars Magda måste stå till svars för moderaternas uttalanden övergår mitt förstånd???

  ALLA som inte är sossar är faktiskt inte Moderater, eller har jag missat något här?? :-/

  SvaraRadera
 3. Kantarellkungen7/11/11 20:05

  Jag kan vara sekreterare och leverera elaka svar till alla som säger emot eller ger sken av att tänka själva.

  Till Jan-Olof skulle jag kunna skriva (som arbetsprov): er nyliberala agenda lyser hela tiden igenom. Ni har inte storkapitalets kanoner bakom er längre och då faller er argumentation platt.

  SvaraRadera
 4. Får man ta bort kommentarer om man tar jobbet som privatsekreterare?

  SvaraRadera
 5. Kantarellkungen .. INGA elaka svar här. I motsats till Silfverstrand så tror jag på att hålla mina vänner nära och mina fiender ännu närmre. :-)

  Trash .. ABSOLUT INTE!! Här raderas bara smygreklam och kommentarer som är åtalbara eller bara består av svordomar/könsord. (har bara inträffat en gång .. och då hade jag hört alla orden förut. Suck, man blir aldrig överraskad ;-()

  SvaraRadera