fredag 18 november 2011

Lysande .. fullständigt lysande??

Socialdemokraternas partistyrelse har haft möte och slagit två flugor i en smäll.

Först läxade man upp Anders Johansson som sagt sin uppriktiga mening i "Sveriges öppnaste parti" och sedan fick lämna tillställningen via bakvägen.

Och så utarbetade man en strategi för att vända opinionen!!

Så håll i hatten, go vänner!!

"Partiet måste framstå som mer ärligt och kunnigt"!!!

DET var ärligt, i alla fall, eller hur??

Partiet måste FRAMSTÅ som mer ärligt och kunnigt .... kraven är inte direkt högt ställda nu för tiden.

SvD, DN, AB

3 kommentarer:

 1. Fan, jag försöker analysera sönder min hjärna just nu. Försöker se hur media reagerar för jag vill verkligen veta VEM som faktiskt läckte Anders Johanssons sms till media.

  Var det verkligen han som försökte sig på en kupp mot ledaren eller var det någon lojal med Håkan Juholt som tog chansen att skapa ordning och reda i leden genom att offra en partikamrat?

  Jag vill veta!!!

  /Henrico

  SvaraRadera
 2. Henrico .. Jag tror inte att någon av Håkan Juholts lojala medarbetare kan tänka så långsiktigt och planerande att det här är en planterad läcka för att avleda uppmärksamheten från ledaren.

  Någon läckte. Det fanns säkert en plan.

  Och .. JA, jag vill också veta vem!!!

  SvaraRadera
 3. Avleda uppmärksamheten från Juholt tror inte jag på. Däremot att få slut på käbblet mellan de olika falangerna. Detta lyckas man med i och med att man markerar starkt emot ena falangens kanske främsta och duktigaste person (som spåddes en lysande framtid inom partit).

  Nu lär det i alla fall inte vara någon ur den falangen som vågar sticka ut hakan igen eller det ger åtminstone Juholt och de som står bakom honom mer tid samt att de med all säkerhet förhindrade att kritiken skulle bli än större internt.

  Så tror jag. :-)

  Ps. Det är kul att spekulera.

  /Henrico

  SvaraRadera