onsdag 23 november 2011

Dissad!!

Jag presenterade min LYSANDE idé gällande uppställningen vid framtida partidebatter för Maken när han vacklade förbi med siktet ställt mot kylskåpet.

Och blev totaldissad?

Det handlar ju om BLOCKPOLITIK .. väste han fram med skrovlig röst. Partierna vill inte symbolisera samma BLOCK!

Och så däckar han i på samma fåtölj som han ockuperat mer än ett dygn nu .. och virade in sig i samma filt. Han är i vägen minst sagt.

Jag har en bättre idé .. hör jag honom väsa fram ur filten.

Bygg lådor/"block" som ser ut som kiosker med bara en öppning framåt. En oppositionslåda till den VERKLIGA oppositionen .. vad den nu består av .. och en låda åt Sverigedemokraterna som då får status som eget block. Och om Miljöpartiet fått kalla fötter och inte heller vill förknippas med de andra oppositionspartierna så kan de få en egen "kiosk" de också.

Det handlar ju ändå om försäljning av en produkt.

Och regeringen får stå i en egen gemensam låda. Så är det fritt fram med färgsättningen och partisymboler på "lådorna" som placeras på rad med programledaren framför. Då ser vi väljare alla partiledare .. men de slipper se varandra ... möjligen kan de ha en storbildsskärm framför sig bakom programledaren så känns det hela inte så påtagligt och så kan de kontrollera tittarnas visuella intryck bättre.

DET är fullständigt lysande!! .. säger Maken och snyter sig, stänger ögonen och somnar in till tonerna av BAO och Helene Sjöholm.

Jag som är att betrakta som "friskast" i familjen ska åka och handla allt det som vi behöver men som har tagit slut. Men om det finns någon som har ett mer "fullständigt lysande" förslag som jag kan knycka så blir jag tacksam om jag hittar det när jag kommer hem.

2 kommentarer:

 1. Eller som jag tidigare föreslog.

  Att låta Åkesson (och kanske även andra misshagliga) stå i ett hål i studiogolvet. Då slipper ju Juholt att ens hamna i samma TV-bild som Åkesson. Den senare kan ju räcka upp en skylt ur hålet, med ett fotografi på sitt ansikte, när han får ordet. Så TV-tittarna förstår vem som talar. När Juholt fått nog lägger han bara ett lock över hålet och kan prata på om sina hjärtefrågor.

  Jag tror det är på ungefär detta sätt som den store ledaren tänker sig social demokrati.

  V

  SvaraRadera
 2. Visionären .. en lysande idé! En slags bildsatt radiosändning .. ett helt nyskapande sätt att kommunicera med väljarna .. ;-)

  SvaraRadera