onsdag 16 november 2011

Skjut inte budbäraren ..

.. brukar man säga och efter sms-avslöjandet i går så går jag in på s-bloggar för att se hur det hela mottogs och möts av rena massakern.

Jag undrar hur många socialdemokrater det kommer att vara kvar när alla budbärare är oskadliggjorda??

De dåliga siffrorna skylls på media. Alla tidningar är borgerliga och Håkan Juholt är utsatt för ett sällan skådat mediadrev som syftar till att utplåna Socialdemokraterna. Håkan Juholt är stark och ädel .. han ber till och med om ursäkt när han inte behöver!

Och tänk bara så bra han talar när han levererar den ursäkten till medlemmarna i landet .. inklusive alla ideologiska riktningsvisare om återställare tillbaka till den tid som flytt. Fast han inte behöver .. eftersom han inte har gjort något direkt fel som är hans fel utan bara är ett missförstånd?

Att Alliansen blir föremål för massiv kritik i samband med de avslöjade vårdskandalerna ses förmodligen som ett mediatrick eftersom Håkan själv förnekades möjlighet att attackera i den frågan, eftersom han ansattes så hårt om småsaker som vinster eller inte vinster, kongressbeslut och de 17 miljarder som han med varm hand lovade att ge pensionärerna redan under sitt första år som statsminister.

NÄR han blir vald!

För i Håkan Juholts värld så kommer han att bli vald, om han bara får formulera sig fritt och om bara media någon gång slutade att rota i var han fått sina uppgifter ifrån.


FY på de borgerliga mediabudbärarna!!! SKJUT DEM!!!!!!!!!

Det är så petigt i det här landet.

Det är väl inte så noga .. skolan är sämre än var som helst och tar man ett exempel så är det alltid någon som lägger mer vikt vid riktigheten i det än i själva påstående som ju är sant .. eftersom det är så Håkan Juholt ser det.

Det ska ju i alla fall bli bättre med skolan, om sossarna får pengar över när pensionärerna fått sina miljarder .. och de fattiga barnen fått sitt .. och de utförsäkrade blivit införsäkrade under paraplyet .. de äldre fått det oändligt mycket bättre .. alla har fått jobb .. inga skatter ska höjas (nämnvärt).. och alla politiska debatter ska hållas på idrottsarenor för betalande publik .. och ingen kommer att behöva försörjningsstöd .. så vad gnäller alla om??

Vi ska vara solidariska med Håkan Juholt skriver de som är livrädda för förändring. Sitt i båten, håll käften, vet hut och måste du absolut säga något, prata bara internt och kom inte med kritik … så blir allt som förr och vi kommer att lyckas med målsättningen att bli .. SVERIGES ÖPPNASTE PARTI!!

Det MÅSTE bli som förr!!

Bort med alla svikare som försöker måla upp en bild som vi inte vill se .. dra för gardinerna och dra ner hattarna till vristerna, släck lyset och famla vidare i mörkret … NÅGONSTANS måste väl ljuset komma in så att vi åter kan kliva in i maktens finrum.

Gode Gud .. se till att det fort som fan blir som förr och ge oss minst 45% i nästa val.

Det är han värd, Håkan Juholt … han har ju en så fantastisk retorik när han får tala politik och ”folket" lyssnar ju ändå inte på politiska tal eller intervjuer och begriper ändå inte vad han säger!! Så då är det ju viktigare HUR han säger det han måste säga än VAD det innehåller, eller hur??

Varför räcker inte det .. han är ju en folkets man som kan umgås med folket, så …

.. varför vill inte folket umgås med honom???


SvD, DN, DN, Expr., Expr., Expr., AB, AB, AB,

13 kommentarer:

 1. Anybody,

  Det har INTE fastställts vem som faktiskt läckte AJ's sms.

  Jag tror allt är en skenmanöver för att rensa ut oliktänkande från partiet.

  /Henrico

  SvaraRadera
 2. Henrico!! .. menar du vad jag tror du menar? Kan det vara så genomtänkt att .. någon från den allra innersta kretsen .. ja, kanske mitt i smeten .. kan ha??

  Varför blir jag inte förvånad över mitt eget foliehattstänkande i det här fallet?? ;-)

  SvaraRadera
 3. Det finns många möjligheter i den här soppan.

  Det som vore absolut mest intressant att veta är faktiskt VEM som läckte till media och vad syftet var?

  Allt hänger faktiskt på det.

  /Henrico

  SvaraRadera
 4. "Alla tidningar är borgerliga"

  Jag tror jag smäller av. I vilken värld lever dessa Sossar? Måste vara ett parallellt universum då det jag lever om ngt inte har borliga tidningar. Och på P3 på bästa sändningstid så går ett "humorprogram" som helt klart är vänster orienterat etc etc....

  Är också nyfiken på vem som läckte!?

  SvaraRadera
 5. Älskar Juholt, bara älskar honom för att han får mig på gott humör (så länge han inte leder hela Sverige dvs), för att han får mig själv att framstå som intelligentare än jag egentligen är (i jämförelse), och jag inser att t o m min hund har högre moral än Juholt (vovven tar inget godis utan jag säger att ha får).....
  Ja, med Juholt utan påverkan på samhället, med sin kulbo hälsande på Obama och Merkel (rysare!) unnar jag mig att skratta åt tragedin. För en tragedi är det trots min skadeglädje.
  I rättvisans namn behövs en fungerande opposition, men jag vet att med Juholt vid rodret lär det aldrig ske.
  S borde avsatt Juholt redan idag, helst igår, men det lär inte ske förrän efter valet 2014.

  Under tiden njuter jag av det juholtska nyspråket.
  Läser det här i en Expressen-intervju idag:
  "Är du slarvig?
  - Jag är väldigt ideologiskt övertygad."

  Jo, jo....

  SvaraRadera
 6. Hmm skrev  "Alla tidningar är borgerliga

  Jag tror jag smäller av. I vilken värld lever dessa Sossar? Måste vara ett parallellt universum då det jag lever om ngt inte har borliga tidningar."

  -----

  Man kan hävda precis vad-som-helst om man är s.a.s. lite flexibel med vad orden betyder. :-)

  För en sosse är en borgelig tidning = en tidning, som inte ägs av SAP eller LO - oavsett vad som står i tidningen. Alla tidningar är därför borgeliga... :-D

  SvaraRadera
 7. Kusinen från landet16/11/11 21:08

  Johan sa...
  DET hade jag inte tänkt på! Men naturligtvis har du rätt!

  SvaraRadera
 8. Jag erkänner att jag börjar bli beroende. Beroende av "Dagens Juholt", det nya humorprogrammet. Jag undrar om det är OK att säga att jag är ideologiskt övertygad, varje gång jag slarvar......:-)

  Jag fattar inte hur karln står ut att klamra sig fast på en plats som han är helt olämplig för. Och att han blir uppbackad vid detta stora skämt.

  SvaraRadera
 9. Cicki, det är lätt att bli beroende av Amarone-viner och lättjefull borgarbracksstil....
  Juholt har kommit långt på den sociala resan - trots hans längsta utbildningsresa bara var 2-årig social lnje.

  Så vad har livet att erbjuda Juholt efter detta ledarskapsliv?
  Inget.... om du inte räknar in en väl tilltagen politikerpension vid 48 års ålder förstås.
  Även detta är ett skämt, förlåt, ett överbetalt bedrägeri som alla politker tycks "ha rätt till".
  Mer Amarone för pensionen väntar... du och jag betalar, hick!

  SvaraRadera
 10. Att gå in på S.info nuförtiden är en nästan utomjordisk uppenbarelse. lite läskigt men samtidigt otroligt lockande att se hur ett parti kan samla så många trångsynta i en samma internet-portal. Imponerande! Silfverhajen förnekar sig inte. Ränderna efter 30 år går inte ur.

  SvaraRadera
 11. Peter N: Eftersom jag gillar Amarone (dock ej beroende) och mycket väl skulle kunna tänka mig en fet (politiker)pension, så är det jädrans synd att man inte får behålla det man betalar för. Sån är jag!.....:-)

  SvaraRadera
 12. Cicki, Peter Nicklasson, Nils Dacke, Johan, Kusinen, Henrico och Hmm .. vi sitter alla på åskådarplats och både förfäras och roas av skådespelet!

  Och visst blir man beroende. Nästan missbrukare av "Den Stora Konspirationen" som nu följer efter "Den Stora Botgörelsen"!! Nästa akt verkar blir "Stackars Håkan .. ett Oskyldigt Offer!"!! .. vilket statsvetare Stig-Björn tror ska drabba oss när som helst?

  Nu har jag ju liiiiite svårt att se mig själv gråta tårar av medlidande för en man som står som en elefant och jonglerar med pudlar mitt i sitt parti medan alla försöker undgå att se honom.

  Så det medlidandet och de tårarna får nog stanna på s-info .. men jag tittar gärna på medan det pågår. Det är oliiiiidligt underhållande! :-D

  SvaraRadera
 13. Det finns bara två alternativ att tolka "den stora konsprationen" på och vi kommer att få se vilket av dem det verkligen var beroende på vad som kommer att hända med Anders Johansson.

  Är han rökt inom rörelsen var det verkligen en klen och idiotisk kuppförsök ifrån honom.

  Men

  Om han får ett fint hedersuppdrag vet vi att han var ett bondeoffer för att skapa ordning i leden.

  Jag tror Anders redan har fått ett erbjudande han inte kunde tacka nej till. :-)

  /Henrico

  SvaraRadera