onsdag 3 december 2014

50 shades of red ..


I dag har jag hört mer av vänsterns Ulla Andersson än jag har gjort sammantaget under hela hennes politiska karriär.

Jag hade ingen aning om att hon var en så känslosam och ömsint person? Hittills har jag bara sett henne rödglödgat störtförbannad.

Men i dag serverade hon socialpornografi så utsökt känslosamt att hon själv hade svårt att hålla tårarna borta.

Med förföriskt medkännande och ändå uppmanande röst beskrev hon de arma fattiga barnens avsaknad av Xbox på ett sätt som fick mig att längta efter piskor och gissel som tillbehör till min oförskämt privilegierade situation.

Och .. åhhhh!! .. så talade hon om pensionärer, pensionärer, pensionärer och jämlikhet, vilket fick mig att bildlikt kräla vid hennes fötter, uppgiven och tillintetgjord med tanke på den jul som jag har för avsikt att fira på ett oförskämt traditionellt sätt. Min roll i det hela är dessutom .. "det snälla barnet!!" ... kan det bli värre?

När Ulla Andersson böjde nacken, sänkte rösten och beskrev den ensamma mammans val mellan mat och tandläkare på ett sätt som skulle hedra vilken frikyrkoförsamling som helst .. drogs jag obevekligt närmare tv-rutan, sträckte skuldmedvetet fram händerna .. slå mig, fängsla mig, kuva mig, ta mina pengar och låt din partiledarens kusliga skratt vina över mig.

Men det som svider värst är känslan av uselhet vid tanken på den tillfredsställelse som jag känner i den nu uppkomna budgetsituationen! Jag är i sanning en usel människa och som botgöring för det och för min olyckliga dragning till flärd och lyx .. om än begagnad .. så lovar jag att iföra mig heltäckande latex och ansiktsmask efter nästa val, om Vänstern återigen hamnar nära ett parti i regeringsställning.


DN, SvD, Expr., Expr., Expr.,

9 kommentarer:

 1. Hmm,vad sägs om ett gåvobrev från frälsis som julklapp till just ensamma mammor ( tror det går att rikta )eller hemlösa..Gör nog mer nytta än att rösta på vänstern.

  SvaraRadera
 2. Jag tror att du borde ha lyssnat till Oscar Sjöstedt i stället. Det han sa borde ha fallit dig i smaken, särskilt det om äldre och om trainee-jobb.

  V

  SvaraRadera
 3. Any: Du får inte retas sådär. Nu önskar jag ju mot bättre vetande att just V ska hamna i den där positionen nära regeringen så att jag här i denna eminenta blogg får se ett bildbevis på dig i latex och mask. ;-D

  SvaraRadera
 4. Hmm,

  Ha, ha, trodde först du menade mig i positionen hängande i en lampkrona iförd grodmansdräkt, men naturligtvis är det också min högsta önskan att se Any iförd latex och mask, kanske med den Mästerlige Maurice som galjonsleijon. ;-)

  V

  SvaraRadera
 5. Jisses .. nu ligger plötsligt hela min trovärdighet i händerna på Jonas Sjöstedt?? Hur gick de här till?

  Men har jag sagt det så .. önskas röd eller svart latex? ;-)

  SvaraRadera
 6. Äsch nu blev det svårt, röd eller svart? Hmm... varför inte grön..? /tompas11

  SvaraRadera
 7. Nej du tompas11 .. något grönt alternativ existerar inte i det här sammanhanget! ;-)

  SvaraRadera
 8. Jag har faktiskt en gul latexbanandräkt eller kan fixa fram den iaf. En god vän fick den på en svensexa.Har han inte slängt den för att rädda sitt äktenskap så lovar jag ordna det. Den är lång så du kan kapa benen och tillverka en chic dress till både Rackarkott och Maurice. Akta dig bara för Djurskyddet så ordnar det sig. Maken som är pensionär har upptäckt att det är synd om honom på grund av det och väntar ivrigt på att få något bistånd som stimulerar. Frivola damer som han frågar har jag lovat bli (han tyckte inte det var samma sak som han menade men men)däremot skulle han gärna välkomna en god whisky från någon förstående institution. Hoppet är det sista som överger människan men han är realist och inser att det möjligen blir en "virre" på julafton som vi själva införskaffar.

  SvaraRadera
 9. Själv funderar jag på Björnes dräkt och gå i ide...kolla här hur vi har det uppe i Norr?!

  http://blogg.vk.se/kritik/2014/12/03/upp-till-kamp-mot-sd-alliansen-hurra-for-nyval/

  http://blogg.vk.se/nonpareillen/2014/12/03/sd-is-light/

  http://blogg.vk.se/jabar/2014/12/04/tillsammans-kan-vi-rosta-ut-rasisterna/

  SvaraRadera