tisdag 2 december 2014

ALLT är Alliansens fel, eller ..

 .. Fredrik Reinfeldts fel, eller Folkpartiets och Centerns fel eller vad det nu står i pappren som någon slängde fram till Stefan Löfven när han gick in till presskonferensen??

ALLA sa NEJ till Stefan Löfven när han frågade så han hade bara Mp och V att välja på och se hur det gick! Så redan där tog inte de borgerliga något ansvar alls.

Så då lade de fram sitt eget förslag vilket var ok för sosseledaren så länge som SD följde riksdagens praxis och inte bröt mot den på samma sätt som de gjorde tillsammans med honom .. vilket de gjorde i alla fall?? Och då kan man ju inte se det på något annat sätt än att Alliansen samarbetar med SD.

Det är inte seriöst.

Det är jättejätteansvarslöst av Centern och Folkpartiet att inte ta ansvar för regeringens politik och räddar statsministern från att bli hängd av sitt eget parti. Anna Kinberg-Batra säger att han ska ta ansvar för sin egen politik och om hon säger det så måste ju hon också göra det .. glasklart!!

Lekstuga är bara förnamnet .. och efternamnet är Ansvarslöst och Stefan Löfven är fulltständigt beredd på att samarbeta över blockgränserna för att lösa den här situation så att ALLA får lika stor del i regeringens budget som Miljöpartiet.

Därför bjuder Socialdemokraterna in Allianspartierna till samarbete redan i kväll så statsministern kan säga till dem att de måste ta sitt ansvar och inte försöker ställa till det för den sittande regeringen.

Så brukar vi göra i Sverige .. det är hög tid att lämna valrörelsen bakom oss, Stefan Löfven har tagit sitt ansvar, regeringen har tagit sitt ansvar och nu MÅSTE Alliansen att ta samma ansvar.

Statsministern utgår från att de gör det medan de ser honom i ögonen och han tänker inte vika ner sig för Alliansens budget för då betyder det att de vill regera med SD .. och det kan väl ingen gå med på!!

Så det så! Det är en substansfråga så alla får veta vad innehållet skulle vara. Om det finns en förutsättning eller ett besked så kanske regeringen inte behöver Vänstern men annars behöver de Vänstern.

Ett ... gör Alliansen som statschefen säger är det det första om det är substans i sakfrågor. Han sträcker ut handen så att de kan se till att budgeten kan gå igenom.

Möjligen kan kanske regeringen återremittera budgeten om Alliansen inte vill tala med Stefan Löfven redan nu i kväll så att de kan tala lite mer och under tiden klamrar han sig fast allt vad han kan eftersom partiet hellre kastrerar honom både bokstavligt och bildlikt eftersom det är PRAXIS för Socialdemokraterna att inneha statsministerposten!

Sedan sa han inget mer ... för det var slut på papper att läsa från men nu ryker hans jullov, för det har Karin Pettersson sagt. DET om något är otroligt ansvarslöst av Annie Lööf!!

AB, ABDN, DN, DN, DN, DNSvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, Expr., Expr., Expr., Expr.,

2 kommentarer:

 1. Så gick jag in på Af. Meeen vilka krigsrubriker. Man skulle allra minst kunna tro att vi stod inför ett atomkrig!!!!

  Nyval!? Ja so be it om get måste,

  Något annat. En sak som jag redan förutspått och som blev min bonus för att jag tittade in på blaskan. Jag har som sagt sedan felar månader förutspått att just detta sker som länken nedan beskriver.
  Min tanke till er blir då, veeem är det som sitter hela dagarna och kan håll utkik på en parkeringsplats på ett shoppingcneter?????

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19955934.ab

  SvaraRadera
 2. Stefan Löfven - det är bara käbbel, bara käbbel. Procent hit och procent dit, det blir ju helsnurrigt, hur ska man kunna hålla koll på detta? Nä nu börjar jag svetsa igen, då får man i alla fall en svets som svetsar samman två som inte var tillsammans tidigare men som nu är tillsammans och det var det första... /tompas11

  SvaraRadera