tisdag 2 december 2014

Kom tillbaka ....

.. till Aftonbladet Plus för 29kr/mån så ger vi dig en månad i PostkodLotteriet för bara 1 krona! (Ord. pris 160 kr/mån). Resten av året är vinstpotten över 185 miljoner och ca 200.000 vinster lottas ut i månaden. Dessutom är du med i GrannYra dragningen med 90 miljoner i potten. Är du redan med i PostkodLotteriet? Inga problem – ta del av erbjudandet för en extra lott.

Du som Plus-kund läser Plus-artiklar, tar del av våra unika tester och guider och inte minst – får fler riktigt bra erbjudanden.

Aftonbladet Plus
När du vill veta mer

Gissa om jag blev entusiastisk när ovanstående nödrop damp ner bland mina mail? Orsaken till att AB överhuvudtaget har mina kontaktuppgifter är att förutsättningen för min första blogg var att jag tecknade en plus-tjänst .. vilket jag redan då gjorde ganska motvilligt.

När AB sedan lade ner blogg-tjänsten avslutade de också det vidhängande plusabonnemanget, vilket både förvånade och gladde mig. Jag hade förväntat mig att det skulle bli en krånglig process att bli av med det och så gjorde de det själva??

Något som de tydligen kommit till insikt om nu? .. fyra år senare??

Ja, bättre sent än aldrig! Och det är väl en händelse som ser ut som en tanke att jag just i dag går in på AB:s webbsida, vilket tillhör de verkliga undantagen.

Men efter att ha läst dagens blogginlägg från den Sjätte Mannen, så var jag bara tvungen att få gotta mig åt Karin Petterssons krälande i sentimentalitet, förnedring och desperation för att få opinionen att kräva ett "Jullov till de rödgröna i största allmänhet och AB:s medarbetare i synnerhet".

Den som är högst ansvarig för att så förmodligen inte blir fallet är ... !!! ... ANNIE LÖÖF!!???

Karin Pettersson tecknar en verklighetsbild som är så främmande för mig att jag först inte fattar att den som hon mest av allt försöker ömka och ömma för är .. MIG?? Eller sådana som mig .. helt vanliga gräsrötter som bakar, städar, stressar, köper julklappar och egentligen tycker att valet borde ha varit över vid det här laget och att ansvaret för att så inte är fallet helt och hållet faller på Stefan Löfven.

Det kanske kan verka chockerande för Karin Pettersson, men de flesta av oss väljare hade uppskattat att han hade förberett både sig och oss och mumlat ur skägget INNAN valdagen. Många av oss har kanske till och mer större förmåga att överblicka konsekvenserna av regeringens budget är Karin Pettersson, och inser att det inte blir så mycket över till gamla, sjuka och handikappade när alla inblandades hjärtefrågor har blivit tillgodosedda.

Vi väljare har en annan definition av ordet KONSEKVENS än socialdemokraterna, som verkar tro att det handlar om en lång rad av orange plaststrutar vid ett avstannat vägarbete som inte ska blir en förbifart utanför Stockholm.

Så .. tack, men nej tack! Jag vill varken ha AB:s artiklar eller Plus-artiklar, jag vill absolut inte ta del av AB:s "unika" tester och guider och inte minst .. snälla .. försök inte sänka min ekonomi med några "riktigt bra erbjudanden" för att rädda er egen.

Och .. NEJ! .. jag vill INTE veta mer.


Men det var kul att ni kom ihåg mig!


DI, DN, DN, DN, DN, SvD, SvD, Expr., Expr., Expr.,

3 kommentarer:

 1. Karin Pettersson är antingen förbannat cynisk och tror på fullaste allvar att svenska folket är korkat och att de inte fattar att det ALLTID är regerings ansvar att driva en politik som går igenom riksdagen. Det har ju ekonomi-geniet Magdalena "Bagdad Bob" Andersson redan talat om, för ett år sedan!
  Eller så är hon bara jävligt korkad själv som inte fattar bättre!

  Oavsett så hade det bästa för Sverige varit om Aftonbladet bara hade gått och självdött i ett litet mörkt hål. Skulle inte ens vilja tända en brasa med skiten!

  SvaraRadera
 2. Melmac. Jag försökte tända en brasa i kakelugnen med bitar av en aftonbladet tidning. Veden tog inte eld för för det var inte dess ansvar att brinna.

  SvaraRadera
 3. Jag körde alla slags vägmaskiner från 6, soloflög fr 16, sen forskat fram bättre teknik.
  Förbifarten skulle öka bilantal, bränsleåtgång, oljepeng till Putin som han använder till rustning, så skulle kosta oss vart år i militärt nödvändig MOTrustning hela 36Gkr, plus klimatskada 120Gkr, tot ca 160Gkr. Detta är vansinnig kostnad jfrt med hela pausen till 1maj som nu beräknas kosta bara 0,7G.
  Härledning och karta på ett F-alternativ som spar 95% i restid, bygg/drift-kostnad, se http://metrobloggen.se/Magleva/f9
  Är höghastighets-spårtaxi, så når minsta by: http://metrobloggen.se/magleva/tag3/#x Lars Hörnfeldt, fysiker

  SvaraRadera