söndag 25 april 2010

Anfall är bästa försvar!!!

I går skrev Expressen om att Fredrik Reinfeldt krävde besked från Mona Sahlin om de rödgrönas politik .. i dag ger Mona Sahlin svar på tal (?) i samma tidning.

Det märks att hon fostrats av Göran Persson som var specialist på att tala om allting annat än den politik som han tänkte föra. En icke-diskussion om vad partiet INTE tänkte göra .. men som man ansåg att motståndaren stod för. Men de rödgrönas försök till en hemlig skuggpolitik med hemlig skuggbudget .. DET tycker nog till och med Persson är att ta i ... men förmodligen kul att följa från åskådarplats!!

Jag tycker också att det är roande att följa den rödgröna oenighetens krumbuktande och slingrande .. men i likhet med Reinfeldt vill jag OCKSÅ ha något mer konkret än klagomål på regeringen att ta ställning till.

"Vi kan inte fortsätta bedriva en valrörelse som BARA handlar om regeringens politik" .. sa Reinfeldt i går.

Det kan vi visst det .. svarar Mona Sahlin i dag.

För vad har hon annars för valmöjlighet???????

1 kommentar:

  1. Här gäller det att ha receptet på hur man bakar politiska luftpastejer utan substans med bara rödgrön röra i och sedan kunna servera den på ett aptitlig sätt till de hungrande massorna - det är inte lätt det. Jag undrar om man kan hitta ett politiskt McDonaldskoncept som MCMona & Co kan imitera.

    SvaraRadera