Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

måndag 5 april 2010

Varför inte ett Bernadotte-land??

Det stundande kungliga bröllopet kommer att kosta mycket pengar. För mycket pengar enligt de flesta och det finns också de som tycker att kungahuset kunde betala kalaset själva eller att de överhuvudtaget inte borde finnas.

Det är väl att ta i tycker jag!

Men när vi nu har ett bra och användbart kungahus så tycker jag att det är slöseri att inte utnyttja det mer än vad vi gör i dag. Varför inte öppna ett BERNADOTTE-LAND i ett trevligt stort parkområde dit vi kan vallfärda och, för en anmärkningsvärt hög entréavgift, komma riktigt nära vår KUNGLIGA FAMILJ!!

Vi kan tänka oss följande upplägg ...

KUNGEN klipper, mot en mindre avgift, våra egna medförda band och håller tal. Vi kan också, helt avgiftsfritt, få se honom susa runt området i någon av sina exklusiva bilar. Kungen visar också sina egna filmer och håller föreläsningar om jakt, miljö och klimat .. biljetter och program säljes vid entrén.

DROTTNINGEN, utlyser tävlingar om vem som ska designa Årets Nobelklänning. Vinnaren får äta Nobel-middagen vid eget bord i köket. I Drottningens second hand-garderob kan kvinnor med kunglig smak få hyra, köpa, alternativt prova de kungliga damernas avlagda lyxgarderober till starkt rabatterade priser. Hatt kan köpas hos Drottningens Modist som huserar i en egen liten shop.

CARL PHILIP, rastar hundar mellan 10-11 samt 14-15. Timpenningen är hutlös men höjer tveklöst hundens andrahandsvärde. Besök också prinsens fotoutställning och investera i ett Kungligt Porträtt av dig själv eller valfri familjemedlem, förmånliga lån till den investeringen kan tecknas på banken vid entrén.

Prinsen kommer också att smyga med sin kärlek inom området, vilket kan ge oväntad vinst på besöket om du lyckas fånga paret på bild ... kändispressen har representanter placerade på området iförda så kallade "dumstrutar" så att du snabbt kan omsätta dina bilder till kontanter.

VIKTORIA, hälsar på små barn som vi, för ett hutlöst pris, kan lämna på det kungliga dagiset. Foto ingår i priset. Prinsessan, iförd full stridsmundering, deltar varje onsdag också i stridsövningar med det som återstår av det svenska försvaret, helt avgiftsfritt.

DANIEL, ger dig personliga träningstips i ett specialbyggt MasterGym om du vill betala DYRT för Kunglig Träningsvärk!

Kronprinsessan och hennes tillkommande kommer också att framträda som vanliga medborgare och handla i vanliga affärer bland vanliga människor .. helt utan avgift!!

MADELEINE, kan avgiftsfritt beskådas när hon träffar sina vänner i en Stureplansmodell eller joggar i områdets natursköna joggingspår tillsammans med sin JONAS. Biljetter kan lösas för den som vill betala chockerande priser för att jogga i kungliga fotspår.

Prinsessan felparkerar och shoppar också dagligen, kostnadsfritt, i speciellt anpassade märkesbutiker. Vid särskilda tillfällen kan vi få betala dyrt för att delta och trängas Kungligt vid sommar- och vinterreor.

Skampåle kommer att finnas på torget intill Stureplansmodellen och där kan vi för närvarande beskåda Filip Hammar som avtjänar ett förnedrande straff för smutskastning av Kunglighet. Republikaner kan förkorta straffet genom generösa donationer.

Om vi beräknar en 8-timmars arbetsdag per Kunglighet är möjligheterna till olika inkomstbringande arrangemang oändliga och lägger vi så till sidoaktiviteter som tur i sjuglasvagn, spel på Kunglig tennis-, golf- eller krocketbana och provsmakning av slottsvin så finns det hur mycket som helst att tjäna på ett effektivt Kungahus, eller hur?

På det här smidiga sättet kan vi finansiera det Kungliga Apanget, de Kungliga Bröllopen, Dopen och Bemärkelsedagarna och ändå få en slant över .. är det inte fantastiskt?? Dessutom kommer vi också att få en fantastisk turistattraktion för utländska turister utan egna Kungligheter vilket också kan ge ett tillskott till stadskassan.

Visserligen kommer en del sk damtidningar att få lägga ner sin verksamhet, men det är väl att betrakta som en positiv sidoeffekt??

Jisses, det här kan bli så lönsamt att vi kan sänka skatten rejält!!!

Hör gärna av dig Anders Borg, om du vill ha fler fina idéer!!!

1 kommentar:

  1. Det här låter bättre än DOLLY Partons "Dollyland" eller Elvis "Graceland".

    Du är ett geni Any och Bert Karlsson kan slänga sig i väggen med Skara Sommarland.
    PS kan kungen städa?Bert Karlsson gick faktiskt och plockade skräp och tömde papperkorgar när jag var där en sommar med mina flickor.

    SvaraRadera