fredag 16 december 2011

Jag måste erkänna ..

.. att jag, för länge sedan .. gjorde en hel del saker som jag i dag inte är särskilt stolt över.

Ärligt talat kan jag inte ens fatta att det var JAG som var inblandad? Förmodligen var det en kombination av bristande erfarenhet, dumhet, ungdomligt oförstånd och en allt för stor konsumtion av alkoholhaltiga drycker som gjorde att jag faktiskt hade rätt kul medan jag utförde de handlingar som jag hoppas aldrig, aldrig någonsin ska hinna i fatt mig i dag.

En del av de åtråvärda män jag trånade efter och trånade med .. gjorde karriärer inom helt fel områden och jag hoppas innerligt att de glömt just mig! För varje år så blir det i alla fall mer och mer osannolikt att de kan känna igen mig till utseendet .. eller att någon annan skulle kunna identifiera mig på gamla fotografier, tack och lov.

Men jag ångrar ingenting .. de erfarenheter jag gjorde då och åren efter fram till i dag har format mig till den människa jag är nu och har också gett mig möjlighet att se hur lätt livet kan ta en annan vändning än den som ursprungligen var tänkt. Misstag och feltramp ger också en större förståelse för andras misstag och feltramp .. det kan vara en livskunskap att vara tacksam över ibland.

Jag är också oerhört tacksam över att jag är en helt vanlig och ointressant människa som inte skulle sälja några lösnummer alls, även om mitt "tvivelaktiga" förflutna skulle komma till kvällspressens kännedom.

För inte skulle ni väl vara intresserade av i vems säng jag sov, i vems bostad jag festade eller vilka näringsställen jag besökte och på vilka villovägar jag trampade fram .. för en evighet sedan, när jag var en helt annan människa??

DN, DN, SvD, SvD, Expr., Expr., Expr., Expr.,  AB, AB,

2 kommentarer:

  1. Dör av nyfikenhet.... :-)

    /Henrico

    SvaraRadera
  2. Kusinen från landet16/12/11 21:08

    Jag håller med dig! Inte för att jag kommer ihåg att jag gjorde så VÄLDIGT många dumheter, men en och annan blev det ju, som för oss alla! Och precis som du är jag mer än tacksam över att jag är så helt ointressant att ingen kommer på tanken att manipulera några bilder för att trakassera mig.

    SvaraRadera