Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

lördag 20 november 2010

Aha .. nu vet jag ..

.. vilka ärenden polisen prioriterar!

I augusti rymde en psyksjuk 29-åring från rättspsyk där han vårdades efter att ha dömts för ett mordförsök. Rymningen anmäldes till polisen som aldrig sökte efter honom .. trots att han var ganska lätthittad hemma i sin egen lägenhet där han i lugn och ro kunde mörda en 57-årig man.

I och för sig ringde(?) polisen till 29-åringen, när grannarna larmat om att en hund stått och skällt på hans balkong i flera dagar(!) .. men eftersom han sa att det var någon annan som bodde där så var det väl så, tänkte man och lämnade både 29-åringen och hunden åt sitt öde??

Men nu läser jag i Aftonbladet och inser vad polisen anser vara viktigare än en förrymd, våldsam man och en övergiven hund i vinterkylan, nämligen ..

.. Christer Sandelin!!

"Jag är inte paranoid, men jag tror att jag finns i polisens lupp" .. säger Christer Sandelin efter att ha blivit stoppad för rattfylleri (2 ggr), fortkörning (1 gång) och blivit haffad för att ha kört mot rött ljus (i samband med rattfylleri). "De vill statuera ett exempel på att man inte kan köra med något i blodet. De kan inte ha kontroller vid alla stans utfarter. Det här är ett sätt för dem att visa att vi kan se dig när du gör fel."

Så medan förymda brottslingar lugnt kan återvända till sina hem punktmarkerar vår polis Christer Sandelin i trygg förvissning om att han tagit sig ett glas innan han satte sig i bilen.

Det känns bra att ordningsmakten har ordning på oordningen!

1 kommentar:

  1. Hmm nu får de mer arbete för de kanske måste punktmarkera han Jay Smith också som "blivande" kändis. Dom punktmarkerar ju en klar föredetting nu.

    SvaraRadera