Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

lördag 20 november 2010

Och efter Idol ...???

Jay Smith .. ni vet han som beräknas vinna Idol .. har testats positivt för hasch och är djupt ångerfull. Hade han inte redan varit berusad så hade han ALDRIG gjort något så dumt och förresten så var det en reaktion på den starka press han och de övriga Idol-deltagarna varit utsatta för.

Ja så kan det gå!

Nu är ju reglerna sådana att en deltagare som berusar sig på ett eller annat sätt och skämmer ut Idolkonceptet och inte agerar som en FÖREBILD .. automatiskt blir diskvalificerad, vilket ställde till med åtskillig med huvudbry för produktionen. Nolltolerans .. det var ju så självklart, eller??

Jay var ju FAVORITEN!!!!

Han skulle ju VINNA???

Så lösningen blev en presskonferens, varma ord om omtanke, bot och bättring och ett STENHÅRT ULTIMATUM!!

Jay ska genomgå ett ågärdsprogram skapat av Idol-produktionen?? Visst känns det betryggande och tillförlitligt och mycket, mycket bättre för Jay än andra beprövade och segdragna behandlingsprogram??

Jag har ingen åsikt i ämnet. I och för sig är det bättre att fria än att fälla och för Jay personligen så låg väl ett större återfall nära till hands om han missat denna chans i livet på grund av sin egen dumhet .. men, tänk om han vinner hela biddevitten???

Hur ska han då klara av ett kontraktsbundet, turnerande år med Idol-låtar Sverige runt? Hur ska han klara den pressen, i en bransch där sprit och droger inte direkt är svåråtkomliga??

Är det en björntjänst TV4 gör Jay Smith i sin jakt på tittarsiffror och gäller det produktionsskapade åtgärdsprogrammet även efter finalen??

Jag hoppas att Jay Smith .. (HETER han verkligen det??) .. tar sig en riktig funderare tillsammans med den kvinna som han älskar och som redan en gång gett upp kampen mot drogrivalen. Jag skulle vara väldigt orolig nu om jag var hon.

2 kommentarer:

  1. Kommer åtgärdspaketet att gälla ALLA som testar positivt i Idol och andra dockudravelserier nu och i framtiden? Är det bara för favoriter som Jay? Alla skall behandlas lika har jag hört och inga övertramp får förekomma har jag hört för då åker man ut utan krusiduller. Att man daltar med en vuxen(?)man så här och dessutom låter honom gråta ut inför hela svenska folket - man låter honom få det att bli han som blir ett offer. Mannen och cirkusen runt honom äcklar mig faktiskt - namnet låter så löjligt så det är nog äkta - ingen kan på allvar ta ett sådant artistnamn.

    SvaraRadera
  2. Ja han HETER verkligen Jay Smith. Vad fan betvivlar du det för?

    SvaraRadera