tisdag 30 november 2010

Sosse-glas och läckor ..

Innan Wikileaks bröt trenden och avslöjade vad USA:s makthavare EGENTLIGEN tyckte om övriga världen, var tidningarnas förstasidor nedlusade med sossar. Det var sosse-kriser, sossekaos, sossekvinnor och ökenvandringar i sosse-land .. jag blev påverkad det blev jag, nästan lite besatt.

Så till den milda grand att jag till och med avbröt det som jag absolut inte hade tid att avbryta och målade fyra inspirerade sosse-glas.

Om man vill så kan man säga att de dryper av symbolik.

Den nötta guldkanten högst upp KAN symbolisera partiets forna storhet, det nedfallande svarta "gallret" KAN ses som den instängdhet som de yngre partimedlemmarna försöker bryta och kristallkanten på samma "galler" KAN ses som det frostiga mottagandet av alla försök i den riktningen.

Texten däremot fordrar väl ingen närmare förklaring??
.
Fast egentligen så handlar det inte så mycket om symbolik .. det är mera en stunds avkoppling och lek som helt oväntat gav det här resultatet, måste jag erkänna.
.
Däremot roar det mig omåttligt att se att hela s-toppen tar en springnota och låter Mona Sahlin ensam stå för betalningen för det usla valresultatet.
.
Ibrahim Baylan limmar sig fast vid sin post och s-kvinnorna RASAR när de börjar misstänka att han inte törs satsa på en inkvoterad kvinna igen .. AVGÅ Baylan!! .. eller föreslå en kvinna .. mumlas det ilsket och surt!
.
En kvinna blev det i alla fall som ordförande i den redan utsedda valberedning som medlemmarna ska få rösta på den fjärde december. Sedan ska medlemmarna få förtroendet att rösta på valberedningens enda förslag till ledning .. eller rättare sagt ordförande eftersom ingen tänker följa Mona Sahlins exempel och avgå frivilligt.
.
Att socialdemokraterna fortsätter sin kräftgång har tydligen inget alls samband med att ledamöterna i partistyrelsens maktcentrum .. Verkställande Utskottet .. fortsätter att klamra sig fast i sin bunker .. allting var ju ändå Mp:s och V:s fel, eller hur??
.
Så (s)kål på er allihop .. nu väntar jag i stället med spänning på Wikileaks avslöjanden från bankvärlden, dricker ytterligare en kopp kaffe och samlar mod för att orka ge mig ut i kylan för att reparera staketet för etthundraelfte gången ...
.
.. så kanske, kanske vi kan klara av att hålla vår Irländska Värsting INNANFÖR fram till våren när vi kan bygga ett nytt!!

5 kommentarer:

 1. Känns lite som den där mataffären som bara bytte lapp med "bäst före" på den gamla köttfärsen.
  =)

  SvaraRadera
 2. Gianni .. hahaha, fullständigt klockrent!! :-D

  SvaraRadera
 3. Skål på dig!

  SvaraRadera
 4. Tina Häll30/11/10 14:11

  Du är helt underbar!

  SvaraRadera
 5. Byta lapp på köttfärsen? Lönlöst de här S-beståndsdelarna platsar inte i "pensionärskorgen" en gång - KORGEN DÄR MAN LÄGGER SISTA SÄLJDATUMGREJOR.

  SvaraRadera