onsdag 1 december 2010

OM jag tror på aliens ..??

Jag FRYYYYYSER, det är KALLT och hundarna är rastlösa och vill ut .. men får kramp i fötterna, vill in igen och tittar anklagande på oss. De har trååååkigt och det är uppenbarligen mitt fel!!

Katten sitter förväntansfullt vid dörren .. och ryggar tillbaka av ren fasa när jag gläntar på den. Usch .. tänk om det kommer att vara så här fram till i mars/april.

"Du ger negativt tänkande ett ansikte" .. säger Maken. "Skriv en Feel bad-bok, du har alla förutsättningar att lyckas!"

Jag kan inte bestämma mig för om han är elak eller om det är en bra idé.

I AB kan jag läsa att varannan britt tror att det finns utomjordingar och var 3:e tycker att vi borde anstränga oss mer för att få kontakt med dem. Tidningen frågar .. "tror du på utomjordingar??"

OM jag gör!! Det har jag gjort sedan den dagen jag började fundera över mänskligt beteende.

Jag är helt övertygad om att utomjordingarna har funnits i tusentals år före oss .. någonstans där deras planet plötsligt kändes så överbefolkad och trång att man fattade beslutet att deportera alla som bara kostade och inte var till någon större nytta .. eller rent av till skada .. för andra.

Och så dumpade man hela högen HÄR!!

De mest överlevnadsbara tog sig så småningom ur de grottor de tagit sin tillflykt till och började vandringen mot den "civilisation" vi har i dag.

Några korkade individer på moderplaneten .. eller forskargenier, ibland är det svårt att se skillnaden .. bestämde sig för drygt 2000 år sedan .. ungefär vid den här tiden .. att göra en utflykt för att se hur det gick för de deporterade. Vilket resulterade i att jordens befolkning plötsligt såg stjärnor, änglar och uppenbarelser och .. ja, det är ju upp till var och en att fundera vidare.

Visst låter det logiskt??

Av alla arter här på jorden finns det vad jag vet bara TVÅ som inte tillför något utan snarare utarmar planeten ..

.. den ena är VI, och med tanke på vår bakgrund som misslyckade aliens så är det väl inget att förvånas över, eller hur?

Och den andra är fästingarna .. som förmodligen kommer från samma ställe, som fripassagerare på de dumpade övertaliga utomjordingarna.

Medge att det ger en trovärdig förklaring på mycket??

Och just därför ska vi nog vara försiktiga med kontaktsökandet .. om sådana här massdeportationer avslöjas kan det bli politiska förvecklingar hemma på moderplaneten .. kanske ÄNNU värre än när Wikileaks avslöjar Mona Sahlins balanserande slak lina mellan utrikes- och inrikespolitiken.
Men nu har jag inte tid med det här .. jag drar på mig foliehatten och går och stryker julgardiner i stället!!

3 kommentarer:

  1. Det är väl dubbla lager folie i hatten med fetvadd i mellan. Yttre laget gör att strålningen studsar bort från dig när aliens försöker bestråla dig Eventuella efterstrålningsrester absorberas av fetvadden,Inre lagret gör att inte din Hjärnstrålning läcker ut i världsrymden och komma ufona till gagn. Allvarliga saker det här- dra en badmössa över allt(gummi) det isolerar. May the force be with you!!!

    SvaraRadera
  2. Jag brukar uttrycka saken som så, att den mest övertygande bevisningen om att det finns intelligent liv därute i universum är att de inte tagit kontakt med oss.

    V

    SvaraRadera