lördag 18 december 2010

Jag har njutit av Robinson ..

.. en gång i veckan den senaste tiden. Det har smakat mycket bättre än vanligt med bullar, kakor eller något annat smaskigt bakverk när människorna i tv-rutan lääängtat och saknat just det som jag för ögonblicket proppat i mig.

Jag har också känt mig som en lycklig människa som slipper bli bedömd, hatad eller älskad av massor av människor som bara ser en hopklippt version av den jag är. Kanske till och med en bild som visar vem jag INTE är??

Det är härligt att stänga av tv:n och veta att inte en enda människa kommer att känna igen mig i morgon .. förutom de som redan gör det.

Och allra bäst är det ju att jag redan efter program två förkunnade att ERIK skulle vinna hela biddevitten .. och så GJORDE han det!!

Så då vann ju jag också .. på sätt och vis??

Men de sista skälvande minuterna ångrade jag mig faktiskt .. Helene var något så omåttligt seg, satsade så hårt med så mycket mot sig .. och Erik var ju faktiskt starkare och större .. att jag faktiskt önskade att hon hade vunnit. Så det blev med blandade känslor jag blev familjens Robinsonvinnare i år!!

Men STACKARS Mats!! Det måste ha varit alla Robinson-avsnitts grymmaste ögonblick när han .. efter att ha blivit utröstad, kommit tillbaka, förlorat, kommit tillbaka tack vare tidigare segrar och sedan blev UTRÖSTAD från finalen.

Så grymt och utstuderat ... men å andra sidan så är ju inte Robinson menat att vara något trevligt program alls. Det är väl det som gör att jag håller mig vaken hela tiden förmodar jag.

Nästa TV4 satsning blir Let´s Dance .. hmm .. då blir det förmodligen lite svårare. .. för att inte tala om Melodifestivalen!! Då brukar jag sitta och laga sån´t som är trasigt för att orka hålla mig alert.

2 kommentarer:

 1. Jag läser oftast din blogg med stort intresse. Men inte denna gång.

  Sorry.

  V

  SvaraRadera
 2. Man kan inte vara på topp jämt. Ibland känns livet som sk*t .. lite grand som oskottad snö när ryggen värker .. och då avspeglar det sig naturligtvis i hur man tänker och skriver.

  Visst .. det vore bäst att inte skriva alls då, förstås? Men då är risken överhängande att det blir permanent när andra saker tar det utrymmet ..

  .. och, trots allt, så tyckar jag det är roligt. NÄSTAN hela tiden.

  Så om du uppskattar mina "ups" .. ha lite tålamod med mina "downs" ... ;-)

  SvaraRadera