måndag 27 december 2010

Po(s)itivt tänkande!!

Säga vad man vill om julhelger men det finns en gräns för hur mycket man kan njuta av livets snedaste gran, julmat, julgodis och diverse bakverk. Det finns en ände på hur mycket luuuugn och rooo en människa tål utan att börja klättra på väggarna och då är det ju tur att åtminstone morgontidningarna börjar dimpa ner i brevlådan igen.

Dagens gulligaste nyhet är att Ylva Johansson räcker upp handen och vill vara med och leda Socialdemokraterna in i en ny tid.

Jag blir faktiskt riktigt RÖRD så här i juletid!

(S)nacka om positivt tänkande .. en vara som hittills helt saknats i s-debatten.

I och för sig så höll Ylva Johansson med om mycket i Mona Sahlins "avskedstal" .. MEN hon delade INTE uppfattningen om att de hade gått till val på fel politik??Men eftersom det var vad talet i huvudsak handlade om så undrar jag vilka delar hon höll med om??

Men det var säkert något bra som jag i min okunnighet missade!

Aftonbladets ledare skriver i dag om att "Socialdemokraterna har i dag problem med sin samtid". Den har nog inte Ylva Johansson läst än .. för hon som var med i laget och ledde sossarna in i "en ny tid" under Göran Persson ..

.. och var med i laget och ledde sossarna in i "en ny tid" under Mona Sahlin och nu ställer sig till valberedningens förfogande för att få förtroendet att få vara med i laget och leda sossarna in i "en ny tid" under kommande partiledare .. hon tänker nog inte så mycket vare sig på samtiden eller framtiden utan mer på nutidens sysselsättningsproblem.

Och då specifikt sina egna .. det är ju ett tag kvar till pensionen för Ylva Johansson.

Men om nu inte Ylva Johansson anser att meningen med att ingå i laget som ska leda S in i "en ny tid" innebär att satsa på ännu en valförlust .. så tycker jag att hon ska ha en eloge för Årets mest Positiva Framtidssyn!!

Positivt tänkande .. det ska vi aldrig underskatta.

Samma gäng, samma politik .. och så en rejäl dos POSITIVT TÄNKANDE .. och vips .. så är allting bra igen ..

.. eller hur?


1 kommentar: