torsdag 9 december 2010

Stackars, stackars mig och ..

.. stackars, stackars Börje Ahlstedt.

I dag skulle det göras ett "enklare" arbete med kablar och sladdar och jag vet inte vad .. så jag fick ställa in mig på att vara strömlös mellan 10 och ungefär 12.30. Det var väl inte så mycket att bråka om ..

.. jag kunde ju rycka upp mig och städa lite till exempel!

Fast det föll ju på att det inte fanns något vatten!

Det är märkligt vad man blir handlingsförlamad utan el och vatten .. och DUM! Jag släpade glatt fram lite ostruken tvätt .. ja, se goddag då! Tänkte fika lite .. hahahaha!! Dammsuga .. nehej då och så vidare och så vidare. ALLT är beroende av el och/eller vatten.

Hur länge skulle vi egentligen överleva utan el??? Vatten går ju att fixa fram hinkvis även om det skulle vara knepigt .. men EL!! Och det var högst märkbart i dag hur TIDIGT det blir mörkt och hur LITE det hjälper med tända ljus.

Men NU finns allt igen och jag kastar mig över tidningarnas hemsidor för att läsa om allt sensationellt som förmodligen har hänt medan jag alldeles ensam varit helt ovetande och avskuren från omvärlden??

Börje Ahlstedt har skrivit en bok! Och sossarna .. eller om de fortfarande kallas de rödgröna?? .. och SD har bildat en ohelig allians för att bespara oss kostnader för massor av människor som de anser vara onödiga men som regeringen anser vara nödiga .. eller vad det nu heter? Oumbärliga??

Fast utgången av den senaste händelsen är ju inte riktigt klar än, så jag riktar uppmärksamheten till Kulturen och Dramaten i stället.

Stackars Börje Ahlstedt. Jag känner inte honom, men jag tror att han har levt, älskat och varit sitt yrke och dyrkat Ingemar Bergman mer än någon annan levande människa. DRAMATEN har nog alltid varit Börjes egentliga hem .. och jag avundas i så fall inte hans familj som nu får förmånen att riktigt rå om honom.

Fast jag vet egentligen inte om han HAR någon familj?? Har han det?

Det verkar vara en bitter och arg bok han har åstadkommit. Alla som tagit plats, som synts, som tagit sig friheten att komma mellan Börje Ahlstedt och Ingemar Bergman .. de hängs ut i all sin ofullkomlighet ..

.. och jag hoppas att jag aldrig, aldrig blir bitter, svartsjuk eller avundsam, det verkar så tärande på något sätt.

Maken LOVAR att säga till om jag blir värre än vad jag redan är .. säger han. Vad han nu menar med det??

Jaha .. det var det det .. nu återstår att använda vattnet som också kommit tillbaka, det är känns inte lika angeläget.

.. och javisst ja, Aftonbladet påstår också att Idol-Jay och Idol-Minnah funnit kärleken tillsammans .. fast i förra veckan så var det väl OLLE och Minnah som var ett par?? .. eller?? .. men har AB rätt så blir det ett verkligt såpa-stuk på Finalen om Jay sjunger till sin döda ex-flickvän, med sin levande ex-flickvän i publiken medan hans nuvarande kärlek är hans enda konkurrent om titeln.

Det verkar vara rörigt att arbeta i nöjesbranschen ..

1 kommentar:

  1. Regeringens voteringsnederlag. Kommentarerna. Men vilket infantilt DRAVEL det här är. Varför inte fokusera på SAKFRÅGAN? Antingen är propositionen BRA elller också är den DÅLIG. Om Sverigedemokraterna är för eller mot har inte ett sk-t med saken att göra.

    Politiker är ett mindervärdigt pack. Man borde rada upp dem allihopa mot en vägg och låta kulsprutan tala.

    Enda argument det slöddret förstår.

    - Peter Ingestad, radikalkonservativ

    SvaraRadera