torsdag 16 december 2010

Om du inte blir som förväntat ..

.. som jag till exempel, för jag TROR att mina föräldrar hade förväntat sig något helt annat .. så blir du älskad och får leva ändå.

Om du inte är hund förstås! För är du en stor och stadig Schäfertjej som förväntas försvara din betydligt klenare familj så är det rent livsfarligt att utvecklas till en tunnis och en kelgris.

Jag läser om just den hunden på hundbloggen hos Hundar utan hem. Hon har ingen aning om att hon är en misslyckad hund och lyckligtvis har hon ingen aning om att hon bara har en dag kvar att leva .. om ingen plötsligt och oväntat inser att h*n har ett akut behov av en livskamrat som hon.

Ansvar! Det är vad jag tycker man har när man skaffar sig ett husdjur. Det går inte att förutsätta att det ska utvecklas till just den individ man har bestämt sig för att det ska bli .. och är det så oturligt att det handlar om en arbetande jobbarkompis man investerat i så får man ta mig sjutton se till att leta reda på ett nytt hem om man blir besviken.

Så OM nu någon som längtar efter en livskamrat, och som har förutsättningar för att ta hand om en hund, läser det här så rekommenderar jag ett besök på den här hemsidan .. www.hundarutanhem.se

3 kommentarer:

 1. Oh nej! Varför läste jag detta? Jag har en sköldpadda en katt och ingen av dem ville ägarna ha längre. Sköldpadda funderade polisen på hur man avlivade den och katten blev obekväm och hade vissa krav.Hade jag inte en något skack make också hade jag säkert låtit denna hundflicka flytta hem till mig. Jag kan inte men ber en liten bön att någon nu beslutar att denna tjej är den som gör familjen komplett. Snälla någon där ute!

  SvaraRadera
 2. Kusinen från landet16/12/10 19:00

  Jag klickade på din länk och sedan på Schäfertik. Där står: Schäfertik, Kön: hane.
  Är det en hermafrodit eller...?

  SvaraRadera
 3. Granny .. visst är det HEMSKT!! Jag får verkligen ta mig i kragen och titta på Rackarkotten för att inse att det bara inte går med en hund till ..

  Kusinen .. klicka på Hundar utan Hem "AVLIVAS i morgon" som finns i min högerspalt på min blogglista så hittar du rätt. Förmodligen så är det felskrivet .. eller vad tror du?? ;-)

  SvaraRadera