Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

söndag 7 november 2010

Såå mycket bättre .

.. än vad jag hade förväntat mig är TV4:s program "Så mycket bättre" och vi sitter som klistrade varje lördagskväll.

I går var det Petters rap-låtar .. eller heter det hip-hoplåtar?? .. som skull tolkas och det verkade ju vara en fullständig omöjlighet. Vi kände medlidande med de stackarna som skulle försöka.

Petter .. ja, han verkade ju vara en rak kille med hög integritet, men ska sanningen fram så har jag inte LYSSNAT så mycket på hans texter .. bara känt rythmen, aldrig köpt något och aldrig funderat så mycket på det hela. Musik för en ANNAN grupp av människor med mycket attityd, helt enkelt.

Så jag blev helt golvad när jag för första gången verkligen hörde texterna! Vilken begåvad låtskrivare han är .. och extra imponerad och berörd blev jag när han berättade om hur han kämpat med sin dyslexi och sina svårigheter med orden.

Så mycket BÄTTRE? .. är väl nästan oförskämt att säga om Septembers tolkning av "Mikrofonkåt" .. men fantastisk och annorlunda och mer tillgängligt för en publik bestående av såna som mig helt klart. Tänk att jag inte hade en aning om vem hon var .. bara namnet, inte mer?

Och att artister som Lill Babs och Lasse Berghagen skulle kunna göra "Lill-Hagen"-låtar av Petters raptexter .. hade någon sagt det så hade jag inte trott det var möjligt??

Jag gillar det här programmet och från och med nu ÄLSKAR jag Petter ... vilken kille, vilken låtskrivare och vilken härlig människa!!!

SÅ klart!!

6 kommentarer:

 1. Jag vr mindre imponerad av honom när han gav sig på prinsessan Maddelen på ett sexuellt sätt och vägrade sedan att göra avbön.

  Men det var länge sedan nu och straffet blev en bojkott in mass, så vi kanske ska gå vidare nu :)

  SvaraRadera
 2. För tydlighetens skull så var det verbalt som han gavs sig på henne.

  SvaraRadera
 3. det var Ken som gav sig på madde, inte petter

  SvaraRadera
 4. Tack hej! Du har helt rätt. Det är jag som börjar att bli dement. Förlåt Petter!

  Annybody. Du kan radera mina ursprungkommentarer om du vill :)

  SvaraRadera
 5. Hmm .. hahaha, nej du .. så lätt går det inte!! :-D

  Och jag tackar hej för den snabba kommentaren. Stackars lille Petter .. det är tur att han har hejiga kompisar .. ;-)

  SvaraRadera
 6. Anybody: Nu var det ju inte för att rädda mitt eget skin, även om det också hade varit trevligt, utan för att du inte skulle ha oriktiga saker publicerade i din blogg, som jag erbjöd dig att du kunde få radera mina kommentarer med mitt goda minne. :) LOL

  SvaraRadera