måndag 27 juni 2011

Hellyckad eller halvlyckad??

Är jag misslyckad när jag under en hel dag bara lyckats med att rensa en halv rabatt, bära ut hälften av det som ska till återvinningen och bara halvhjärtat tagit tag i det som krävde en helhjärtad insats??

Eller kan jag se mig själv som halvmisslyckad??

Kanske rent av som en halvlyckad person som kan vara hellycklig över att ha SÅ många järn i elden, att tiden bara räcker till en halv insats i vardagslivet??

Eller är jag till och med hellyckad, eftersom jag lyckats lura mig själv, när det gäller frågan om min egen kapacitet, så till den milda grad att jag sluppit överanstränga mig och bara kört på halv maskin?

Och hur står det då till när jag ska läsa opinionsmätningar?

Är det partiet som ökar någon procent i förtroende, trots att det saknar tydlig politik ett hellyckat parti eller bara halvlyckat?

Och är det parti som minskar någon procent i förtroende trots sin tydliga politik ett misslyckat eller halvlyckat parti??

Och är båda partierna halvlyckade så kan man ju fundera över vem som lurat vem om vems kapacitet, så till den milda grad att båda nått samma resultat utan att överanstränga sig och genom att bara köra på halv maskin??

Dessutom kan man ju fråga sig hur lyckat det egentligen är med opinionsundersökningar var och varannan vecka för att försöka ta reda på ett resultat som väntas om drygt tre år?

Hellyckat, halvlyckat eller helt misslyckat??

Varför anlitar inte media ett eller flera medium i stället .. det måste ju vara lika halvtillförlitligt men lite mer helspännande!

Är det någon som dessutom tycker att jag verkar virrig och svårbegriplig i sommarvärmen så vill jag bara säga att .. det är bara halva sanningen!

Expr., AB, SvD,

2 kommentarer:

  1. Om vi gör en opinionsundersökning är jag säker på att det blir majoritet för att du är hellyckad.

    SvaraRadera
  2. Ghost .. jag ÄLSKAR dig för den här kommentaren :-)

    SvaraRadera