lördag 4 juni 2011

Vem förstör vems liv??

Aftonbladet har hittat ett nytt ömmande fall där det behövs rubriker och ett grävande, journalistiskt ställningstagande. De är verkligen på hugget på Aftonbladet, ingen av de andra tidningarna har ännu sett det stora nyhetsvärdet i detta avslöjande.

Vad skulle vi göra utan Aftonbladet?

Hur skulle vi veta hur vi ska tycka och tänk om vi tyckte fel?

Vilken tur att de VÅGAR och inte väljer att byta jobb .. som Jan Helin hotar med!!

En kvinna med problemfylld bakgrund separerade från sin sambo och kunde inte längre upprätthålla den livsstil hon var van vid. I stället för att anpassa sig till den ekonomi hon hade så lade hon ut en kontaktannons på nätet för att hitta någon som kunde se till att hon kunde leva som hon ansåg sig vara värd.

En 67-årig änkling svarade och vem kan klandra honom för det, det finns kändare politiker än han som har hittat kärleken på nätet.

Men detta var en MODERAT kommunpolitiker!! Obs .. detta är mycket viktigt enligt Aftonbladet. Hade han varit tobakshandlare hade han reducerats till 67-åringen.

Mannen fick sin närhet och sitt sexuella behov tillgodosett, kvinnan fick sina märkeskläder, dyra leksaker till barnen och sin bröstoperation och sin livsstil. Totalt sett så gav mannen henne 153.000 kronor under drygt ett år.

Men inte nog med det .. han tyckte om henne, uppvaktade henne och bad henne gifta sig med honom.

Kvinnan fick ångest. Hon kände sig utnyttjad och äcklig. Hon behövde något att "bedöva smärtan" med och påstår att mannen gav henne Valium som han fått av sin granne.

I och med det var det han som såg till att hon ramlade ner i det missbruk hon hade långt innan hon träffade honom .. och det klandrar hon honom för. Att hon fick sparken från sitt arbete är också hans fel eftersom han var den som gav henne det ångestdämpande medel som tvingade henne ner i missbruksträsket igen .. och vilket tvingade henne att arbeta påtänd.

Han var också, i och med detta, den som var orsaken till att hon förlorade vårdnaden om sina barn och sitt hyreskontrakt och nu polisanmäler hon honom så att inte andra ska begå samma misstag?

Hon anser att 67-åringen har förstört hennes liv?

Han anser att de hade en relation?

Aftonbladet anser att den MODERATE politikern ska hängas ut offentligt .. "sig själv till straff och androm till varnagel", som det hette i gamla tider när ett fällande domslut avkunnades.

Men jag undrar vem som förstör vems liv??

Var det mannen som förstörde kvinnans liv ... borde han ha förstått att hon kände sig tvingad, trots att det var hon som var den drivande i kontakten?

Var det kvinnan som förstörde mannens liv .. när hon polisanmälde honom och därmed förstör hans möjligheter att fortsätta i politiken genom att berätta sin version i media.

Eller är det Aftonbladet som gör sitt bästa för att förstöra livet för dem båda??

AB

2 kommentarer:

  1. Det vet du väl att enligt det rådande genusparadigmet så är ju vi kvinnor alltid helt viljelösa offer som är oförmögna att ta ansvar för våra handlingar. Männen är elaka och ondsinta och manipulerar våra tankar så att vi bara måste göra en massa konstiga saker. Helt utan självkontroll och kritisk analytisk tankeförmåga är vi tydligen också. Kvinnor borde helt enkelt omyndigförklaras och få en god man som ser efter dem. Det vore ju rent livsfarligt att kvotera in oss i styrelser för stora börsnoterade bolag!

    SvaraRadera
  2. anna .. attans! Jag glömde alldeles bort hur spröda och hjälplösa vi kvinns är. Där ser man .. jag borde inte skriva utan att Maken är med!!

    SvaraRadera