onsdag 1 juni 2011

Deep shit!

Media och skandalboksförfattarna har satt sig i beroendeställning till Mille Markovich, en man som de själva marknadsför som gangster och kriminell.

Utan honom blir det inga bästsäljande böcker, helsidor, löpsedlar eller nyhetsdrev.

Så starkt är beroendet och samarbetet att en journalist och en av författarna bakom "Kungaboken" just nu, ivrigt och tjänstvilligt, skriver Mille Markovitch biografi som media redan är i full färd med att marknadsföra. Aftonbladet har till och med vänligheten att sälja boken "Den motvillige Monarken" och kommer förmodligen också att sälja Mille Markovitch tolkning av sanningen .. en sanning som då Aftonbladet tycker att det är viktigt att vi får ta del av?

All mediakommunikation/information rörande Mille Markovitch skandalbilder och skandalhistorier förs nu av dem som anklagar kungen för ett eventuellt samröre med honom??

Ingen reagerar?

Det är ju KUNGEN som ska granskas och anklagas för lögn. Monarkin som ska fällas och hämtas hem som en trofé som kan spikas upp på redaktionen. Då är alla medel tillåtna .. ändamålet helgar så att säga medlen.

Makt kräver ett starkt varumärke och ett känt namn som inger "respekt" .. särskilt om man vill klättra på den kriminella karriärstegen. Tack vare media och tjänstvilliga, publicitetshungriga författare har Mille Markovitch fått sin ställning stärkt i samma takt som hans uppdragsgivare har försvagat kungens.

Ingen reagerar?

Jag har ingenting emot en granskning av eller diskussion om monarkins vara eller icke vara, men den ska inte föras av människor som säljer ut sig till och är beroende av vad de själva beskriver som en torped, kriminell, gangster och dömd utpressare .. och sedan kräver att jag ska anse dem vara trovärdiga.

Varför diskuterar och granskar vi inte medias sängkamrater och arbetsmetoder när drevet ändå går??

Eller så kan man använda sig av ett annat gott råd ... When you´re in deep shit, keep your mouth shut!

AB, AB, AB, AB, AB, Expr., Expr., Expr., Expr., DN, DN, DN, SvD, SvD, SvD

5 kommentarer:

 1. Håller med dig. Det här stinker sensationsjournalistik lång väg.

  SvaraRadera
 2. Anybody!

  Kan bara hålla med dig. Drevet nu är ännu mer vidrigt än det var mot Sven Otto Littorin. Journalister och ledarskribenter som tillsammans med kriminella element agerar både åklagare, domare och bödel. Vem kan i längden ha något som helst förtroende för den tredje statsmakten?

  SvaraRadera
 3. Bra skrivet!

  SvaraRadera
 4. Mycket bra skrivet! Mediadrevet mot kungen stinker! När media försöker ändra våra grundlagar med hjälp av kriminella element är det dags att dra öronen åt sig och värna demokratin. Det media sysslar med i sina drev är allvarligt och skadar landet!/G

  SvaraRadera
 5. Kan bara hålla med. Mycket bra skrivet! När medierna börjar samarbeta med den organiserade brottsligheten så blir i alla fall jag mörkrädd!

  SvaraRadera