tisdag 31 maj 2011

Gangstervälde??

Media och en handfull sk kulturpersonligheter som tjänar pengar på att författa skandalböcker om kungen, anklagar kungen för samröre med "den kriminelle, gangstern" och porrklubbsägaren Mille Markovich.

Det främsta beviset för att så är fallet är "gangsterns" egna ord och påstådda upplevelser .. som då är mer värda än kungens??

Det finns bilder .. säger den kriminelle porrklubbsägaren och visar upp dem för TV4, men vägrar lämna dem ifrån sig för att fastställa äktheten. Kungen säger att det inte stämmer.

Porrklubbsägaren anses vara mer trovärdig?? Han ska publicera sina bilder i en egen bok där det blir betydligt svårare att granska dem .. och tjäna en hacka på sina berättelser om kungen som han då kan verifiera själv med stöd av media och "kulturpersonligheterna"??

Media och skandalboksförfattarna springer ärenden åt vad de själva kallar en kriminell person, skapar förutsättningar för en utpressningssituation som en tjänstvillig vän till kungen låter sig luras av.

Alltså är KUNGEN skyldig!!

Som maktfaktor kan jag inte låta bli att tycka att media är av större tyngd än kungahuset, men trots det är det ingen som reagerar över medias nära samröre med den sk "undre världen".

Kungen ska förklara sig, socialdemokraterna vill granska kungen .. men hur är det med media och den författande svansen, vem granskar dem?

Betalar tidningarna för de uppgifter som Mille Markovich så behändigt trollar fram ur hatten?? Springer media hans ärenden och krattar manegen för hans nyblivna kändisskap och maktposition bland likasinnade?

Vilka är egentligen lurade? Vilka är lögnarna och bedragarna i den här upp och nervända världen??

AB, AB, AB, AB, DN, DN, SvD, SvD, Expr., Expr.,

4 kommentarer:

 1. Bra, håller med. Det är ett snuskigt mediadrev som går runt just nu.

  SvaraRadera
 2. Har fått nog av mediadrevet! Går ut för att se kungakortegen upp till Solliden och hurra den 6 juni för att markera mitt stöd för Kungen och hans familj. Nu är jag less på detta drev från republikanska klubben. Mobbing är alltid osmakligt... och därför alltid förkastligt!

  SvaraRadera
 3. En ohelig allians mellan TV4 (Bonnier) och Aftonbladed (Schibstedt) kan aldrig båda gott...

  ...och sedan Tavaritj Juholt på det...

  ...fast Kungen borde ha bättre mediarådgivare!

  SvaraRadera
 4. Kusinen från landet1/6/11 18:17

  Jag mår så illa av alla braskande rubriker om dessa obevisade "synder" att jag hellre låter bli att läsa skvallertidningarnas hemsidor.

  SvaraRadera