söndag 1 maj 2011

Att förverkliga en dröm.

När jag var 12 år kom en arbetskamrat till min pappa på besök. Han susade in på gårdsplanen i den vackraste bil jag någonsin sett, jag var stum av förundran och min pappa grön av avundsjuka.

Det var en strömlinjeformad, kromglänsande amerikansk dröm och ur den steg den vackraste kvinna jag någonsin sett. Hon var som en filmstjärna men svallande blonda lockar, skyhöga klackar och en duvblå klänning. Jag kommer aldrig att glömma den dagen .. sådan ville jag bli .. en sån bil ville jag ha, när jag blev stor.

Någon filmstjärnestatus nådde jag tyvärr aldrig rent utseendemässigt, men när jag köpte min första alldeles egna bil så köpte jag en nästan likadan .. fast äldre och betydligt mer använd. Jag hade mycket roligt med den bilen och körde ner den totalt, utan att ha den minsta aning om hur jag borde ha skött och vårdat den.

I går köpte jag en likadan!

Jag .. som är ett under av sparsamhet, ekonomisk försiktighet och planering .. jag tömde mina besparingar och satsade dem på något som kommer att kosta och kosta hur länge som helst.

Förmodligen är jag inte riktigt klok .. men jag är rent löjligt lycklig just nu. Jag hänger i fönstret och bara njuter av åsynen av VÄRLDENS VACKRASTE BIL!!

6 kommentarer:

 1. Grattis! Njut av livet så länge det nu varar...!

  SvaraRadera
 2. Härligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Tina Häll1/5/11 15:34

  Grattis, grattis!

  SvaraRadera
 4. Kusinen från landet1/5/11 17:05

  Hoppas det är en upplevelse att köra den också, inte bara att titta på den!

  SvaraRadera