fredag 20 maj 2011

Just nu är det ingen idé ..

.. att putsa fönster, eftersom jag inte vet om jorden ska gå under i morgon eller inte?? Det vore ju synd att utsätta sig för något så ansträngande till ingen nytta, eller hur?

När jag började blogga på AB, använde jag bloggen mer som en dagbok och skrev om de mest meningslösa händelser. Bland annat skrev jag väldigt mycket om städning.

Om städning tycker jag verkligen inte. Finns det något tråkigare och meningslösare?? Man hinner ju aldrig klart, förrän stället där man började behöver åtgärdas .. IGEN!!

För exakt 3 år sedan skrev jag ..

"5 FULLGODA SKÄL TILL ATT UNDVIKA ATT TVÄTTA FÖNSTER ...

Jag har upptäckt att det finns flera fullkomligt godtagbara skäl till att undvika fönsterputsning!!

1. Det är TRÅKIGT!!

2. Det är DYRT!! Själv har jag slängt ut en förmögenhet på grejor som jag inte vet hur de ska användas...?

3. Man får ONT i armarna och NAGLARNA går av!

4. Det tar TID - vilket i och för sig kan vara en fördel om det finns annat man vill slippa göra, men ändå vill se ut som om man sliter sig halvt fördärvad (vilket man faktiskt gör!)

5. Det börjar REGNA!! Vilket också talar mot att tvätta bilen eller hänga tvätt ute också. Det MÅSTE bara finnas forskningsresultat som stödjer detta faktum!

.... med ovanstående i tankarna kan man väl påstå att man gjort ett fullgott dagsverke om man har putsat TVÅ fönster?"

Och nu har jag vuxit och utvecklats vidare i livet och kan lägga till ytterligare en punkt på min gamla lista ..

6. Jorden kan gå under!


Och OM nu jorden går under i morgon så är jag fullständigt övertygad om att hundarna får göra mig sällskap dit jag ska .. eller att jag stannar hos dom där dom tänker befinna sig .. om det nu finns några alternativ alls??

Vilket får mig att tänka på Socialstyrelsens första utskick gällande organdonationer som inleddes med frågan .. "Om du skulle dö ... ", vilket fick halva Sverige att hoppa till och förvirrat undra om de missat ett annat alternativ?

Men utan hundarna går jag ingenstans om jag får välja, även om det är mer eller mindre kul att ta sig fram med dem. Vilket framgår av det här inlägget från den 20:e maj 2008.

"EN "FRIDFULL" HUNDPROMENAD PIGGAR ALLTID UPP?

Jag har precis tagit en hundpromenad för att skapa lite energi!!

Det är så vackert ute, körsbärsträd som blommar, gullvivor och fågelkvitter, frisk luft och frid och ro som, förhoppningsvis, skulle få mig i form för att prestera underverk! Det var i alla fall syftet ...

Nu är jag alldeles SLUT!!

Vi har jagat grannens irriterande röda katt! Det vill säga, DOM jagade, jag hängde så att säga bara med!!!

Vi har också skällt ut den stackars sjukpensionerade äldre mannen som med ostadiga steg brukar promenera fram och tillbaka på vår lilla väg. Varför han behövde bli utskälld just idag vet jag inte, men det kändes obeskrivligt pinsamt att släääpa två illskällande idioter förbi en medmänniska som så gärna ville vara trevlig och umgås.

Det har ätits obeskrivligt äckliga saker, vissa somliga har INTE kommit när man har ropat och på det stora hela så har två av oss inte visat sina bästa sidor ....

.... nu tar jag en kopp kaffe och ger upp!"

Det verkar som om jag blev måttligt uppiggad den dagen! Men då skulle å andra sidan inte jorden gå under i morgon .. då.

AB, AB,

1 kommentar:

  1. Jag tror inte jorden går under imorgon!

    Men, om det kommer en stor jordbävning kommer vi klara oss här i Norden!

    Eftersom vi inte ligger vid gränserna där jordbävningar sker ofta!

    SvaraRadera