måndag 2 maj 2011

Om Juholt blir statsminister ..

.. kan han tänka sig Göran Persson som kulturminister, säger han i en radiointervjuv.

Det har JAG svårt att tänka mig.

Vore det inte bättre om Håkan Juholt själv tog kulturministerposten .. som han ju är så starkt förknippad med .. om sossarna vann och överlät statsministerposten till Göran Persson?? För varför välja kopian .. när man kan få orginalet??

Men jag tror knappast Göran Persson är intresserad av att underordna sig Juholt och Waidelich? Det vore ju i så fall en lika märklig situation som om Bill och Bull skulle försöka styra över Elaka Måns!

Ingvar Carlsson och Mona Sahlin står också nära Håkan Juholt och skickar .. enligt honom .. små trevliga, uppmuntrande sms då och då.

Ska dom också få ministerposter i en eventuell framtida regering?? Så kallad återvinning .. politiker-recykling?? Det kanske imponerar så pass på Miljöpartiet att det ger en garanterad samarbetspartner .. är det så han tänker??

Men då kan väl Ingvar Carlsson få rollen som Pelle Svanslös och Mona Sahlin bli Maja Gräddnos medan Fredrik Reinfeldt får föreställa den livsfarliga hunden Bengtsson .. eller vad han nu hette.

För då blir allt så där sagolikt, tryggt och trevligt som det brukar i Håkan Juholts värld, fast med katter i stället för pingviner.

Expr., AB, SvD

1 kommentar:

  1. Jag hoppas inte folket tror på hans alla löften. Det skulle kosta tusentals miljarder. Och vem får betala det tror ni?? Jag bara känner hur skattebördan tynger oss alla om Kulbo kommer bli statsminister. Vi betalar fortfarande världens högsta skatter. Visst är han en bra talare. Men allt han lovar kostar skjortan för oss skattebetalare. Gud låt oss slippa människan

    SvaraRadera