torsdag 26 maj 2011

Till minnet av ett stim ..

Alla som skriver dagbok eller bloggar borde tvingas till att sätta sig ner och läsa igenom allt de har skrivit, som jag nu måste göra med min gamla AB-blogg. Det ger minst sagt en utökad självinsikt.

Det är med skammens rodnad på kinderna jag rensar bort högvis med meningslösa inlägg som handlar om diverse tv-såpor utan innehåll, som jag av någon outgrundlig anledning ansåg mig tvungen att kommentera och engagera mig i?

Dessutom skrev jag uppenbarligen om ALLT den första tiden? Gynekologbesök, tandläkarbesök, trängsel i kassakön eller bara hur svårt det var att hitta något att skriva om. Bloggstatistiken var också ett kärt ämne .. jag förstod den inte alls!

Och alla hundar och katter.. vänner, som inte längre finns .. oj, så mycket jag skrivit om dem. Nu är de flesta borta och det svider i hjärtat när jag läser vad jag skrev medan de fortfarande var en viktig del av min vardag.

Men så kommer jag till den roligaste tiden i mitt bloggliv .. och den ligger nog högt på listan när det gäller livet i övrigt också. Det började så beskedligt med att Libra drömde en natt .. och urartade till rena vansinnet.

Jag har tagit mig friheten att kopiera ner hela inlägget med kommentarer tillsammans med det jag sparar av min egen blogg. Tyvärr kan jag inte kopiera in det hela här, eftersom det inte är min egen text men länken till inlägget lär ju fungera fram till 30:e juni då AB lägger ner sin bloggportal.

Rubriken är TRÖTTER .. och förmodligen kommer den som klickar på den inte att fatta det minsta lilla .. men vi som var inblandade skrattade så vi grät. Jag vaknade till och med på natten av att jag låg och fnittrade i sömnen!

Det är otroligt välgörande för själen att få leka och vara lite okontrollerad någon gång och skratt .. ja, det finns nog ingenting nyttigare än att få ha roligt tillsammans med likasinnade.

För mig är det här inlägget och allt det förde med sig det som är meningen med att ha en blogg. Kontakten med andra, likasinnade eller helt olika människor som gör att jag mår bra, lär mig saker, växer och får tänka till .. eller skratta.

2 kommentarer:

 1. Hahaha, det var verkligen en härlig tid!
  Det kära gamla stimmet!
  Men vad konstig bloggen såg ut. Och bilderna var borta. Måste ha blivit redigerad av AB.

  Nu håller jag också på att gå igenom min gamla blogg. Vet inte riktigt vad jag ska göra med allt.
  Men jag blir otroligt nostalgisk! =)))

  SvaraRadera
 2. @Libra .. visst blir man nostalgiskt! Jag har börjat med hästjobbet att spara ner det jag vill ha kvar som word-dokument i min egen dator. Otroligt tidskrävande, men då vet jag i alla fall var jag har det!!

  SvaraRadera