tisdag 24 maj 2011

Jag blir så förvånad ..

.. när jag läser reaktionerna på Thomas Bodströms bok??

Morgan Johansson, Heléne Fritzon och Peter Hultqvist utpekas tydligen som dem som tillsammans med Håkan Juholt i första hand låg bakom "kuppandet" som fick Mona Sahlin att kasta in handduken.

Det är något de inte vill stå för. "Han sprider myter och personangrepp i syfte att öka intresset för sin bok. Det är inte omdömesgillt" .. säger de, samtidigt som de menar att det fanns ett brett tryck i partiet på ett nytt ledarskap .. fast inte från dem. Oh, nej då!! Absolut INTE!!

ANDRA ville ha bort Mona Sahlin!

"Han använder ett spektakulärt arbetssätt för att sälja sin produkt" .. säger Peter Hultqvist som nu är ordförande i försvarsutskottet, en post som han förmodligen fått som tack för hjälpen när han i sin tur använde ett spektakulärt .. förhoppningsvis omdömesgillt .. arbetssätt för att sälja produkten Juholt. Fast det är bara något som jag tror.

Ja, det är känsliga de här politikerliven. Vad är det för fel med att säga som det är .. de trodde de kunde göra jobbet bättre och satsade på att ta över.

Så ser det ju ut överallt. Det blir ju bara löjligt om man står och skrapar med foten och generat utbrister .. men inte ska väl JAG?? Jag hade ingen aaaaaning om att det skulle bli så HÄR!!! .. när alla vet vad man haft för åsikt hela tiden.

Och på tal om underliga bortförklaringar så är det här väl ett väl valt tillfälle att flytta över lite klipp som förhoppingsfulla, väldigt oskyldiga, hårt drabbade försäkringstagare skrivit i sina skadeanmälningar i hopp om ersättning för sina skador. Källan är den gamla försäkringsbolagstidningen LIV som jag med stor behållning läste på jobbet en gång i tiden.


När jag skulle köra hem, råkade jag åka in på fel gård och kolliderade med ett träd, som jag inte har på min tomt.

Ett hjul åkte i diket, min fot hoppade från fotbromsen till gaspedalen, for över vägen till andra sidan och hamnade mot en trädstam.

Jag trodde rutan var nedfälld, men jag märkte när jag stack ut huvudet genom den att den var stängd.

Jag tutade, men bilhornet gick inte, för det var stulet.

För att undvika kollision körde jag på den andra bilen.

Jag körde över en karl; han erkände att felet var hans för han hade blivit överkörd förut.

Jag hörde ett tut bakom mig och fick en stöt i ryggen - en dam sökte tydligen köra om mig.


Jag har fler samlade på min gamla blogg, men det är väl inte slut på förnekelserna och skönmålandet av de egna insatserna i samband med det Bodströmska alstret än .. så jag får nog snart användning för dem med.

DN, SvD, Expr., Expr., AB

1 kommentar:

  1. *skrattar så tårarna rinner*
    "Jag körde över en karl...."
    Den var det roligaste jag hört på länge!

    Tack för dagens skratt! =)))

    SvaraRadera