onsdag 11 maj 2011

Det är ensamt på toppen ..

.. av den socialdemokratiska stegen. "Kris för Juholt - Tjänstemännen flyr" .. skriver Expressen och berättar att ..

Håkan Juholt saknar talskrivare .. vilket förklarar alla pingviner, paraplyer, löften och ställningstaganden som verkar komma som totala överraskningar för övriga medarbetare.

Håkan Juholt saknar närmaste rådgivare ... fast jag tror inte att Håkan Juholt SAKNAR någon, jag tror inte att han VILL ha någon. Han tänker nog att "själv är bäste dräng" alternativt "varför gå över ån efter vatten", eller något liknande?

Håkan Juholt saknar budgetchef .. och det känns ju lite illavarslande när det följs av att ..

Håkan Juholt saknar personal på budgetavdelningen. Det saknas faktiskt personal så till den milda grad på budgetavdelningen att det bara skramlar omkring en enda person där .. och han har ALDRIG tidigare arbetat med budgetfrågor.

Bra eller dåligt?

Det beror väl på hur man ser det. Utan någon som kan ifrågasätta resultatet, så kan man ju faktiskt åstadkomma en ganska trovärdig budget med lite god vilja och förutbestämda mål, eller hur?

En lång rad andra tjänster är också obesatta .. många har hoppat av .. många har tillfrågats, men har tackat nej och det ser lite mörkt ut eftersom det är meningen att problemet ska vara löst till hösten.

Det här vill inte Håkan Juholt tala med media om .. säger hans pressekreterare Ann Wolgers.

Men jag kan ge ett litet tips .. om nu resten av sosseeliten tycker att de inte känner sig riktigt bekväma med att samarbeta med den nye, store ledaren.

Släpp in bloggkollektivet NetRoots!!! Där finns sossarna som löddrar av iver och kamplust och som tycker att staten bör ta hand om pengarna .. för medborgarnas bästa. Där finns alla de som är villiga att galoppera iväg och föra ledarens talan .. om han bara någon gång får tummen ur och pekar ut riktningen!!

I NetRoots finns glöden, aggressionerna, blodtörsten, gränslösheten, viljan att låta ändamålen helga medlen och de som är villiga att torgföra vilken politik som helst bara den kan ge seger. Stora fötter som är villiga att trampa ner allt motstånd och en inte alls obetydlig erfarenhet från kommunalpolitikens politiska taktikspel.

Och sist men inte minst .. det är här du hittar gänget som verkligen gillar en "utomkroppslig upplevelse" och föredrar en billig Dry Martini framför en billig Toast Skagen!!

Satsa på det nya, Håkan Juholt .. gå till dina rötter! På nätet behöver ingen känna sig ensam och bortvald.

Expr., AB, AB,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar