fredag 13 maj 2011

Att vilja men inte kunna!!

Att inte kunna blogga för att tiden inte räcker till, är inte särskilt besvärande.

Att inte kunna blogga på grund av tekniska fel, är oerhört frustrerande, men ..

.. att inte kunna skriva när Håkan Juholt skuttar omkring i Göteborg som en frustande fruktbarhetseffekt, med ett ymnighetshorn som som han kastar miljoner ur som om det var kakor till folket, det är tortyr!!

Och nu är jag egentligen för trött och har helt tappat bort allt det som jag hade tänkt skriva. Kvar finns bara lite obegripliga stolpar som kändes otroligt vassa när jag fortfarande kom ihåg sammanhanget de skulle ingå i.

Men ett litet fullt begripligt citat som passar som handsken, har jag i alla fall ..

"Den döve skulle ofta kunna svaren om han bara hade förmåga att höra frågorna. Likaså skulle den fantasilöse kunna göra en klok gissning beträffande svaren om han bara hade förstånd att ställa sig själv de lämpliga frågorna."

För till skillnad från Håkan Juholt inser jag värdet i att FÖRST se till att ha en tillförlitlig budget och en hållbar ekonomisk översikt ... INNAN jag lovar gud och gröna skogar, eller spenderar pengar som jag inte ens vet om jag har.

Jag tycker synd om det alla dem som har arbetat för och minns det gamla Socialdemokratiska Arbetarpartiet och mitt medlidande är oändligt med alla NetRootsarna som nu fått en alldeles egen IT-politisk talesperson .. IT-Titti .. vald med Håkan Juholts speciella fingertoppskänsla.

Expr., SvD, DN, AB, AB

2 kommentarer:

  1. Jag funderar på att plocka fram mitt gamla Monopolspel och fördela pengar till de i min omgivning som vill ha kosing av mig. Det gäller bröllop, konfirmation och studenten - alla vill ha pengar som jag definitivt inte har. Jag gör som Juholt tar till låtsaspengar och strör dem.

    SvaraRadera
  2. @granny .. VAR har du varit!!! Hade jag anat att det var så enkelt att spendera hade jag hyrt ett plan och kommit och letat. Men det är svårt att lära gamla hundar sitta.

    En miljon hit och en miljon dit det blir ju en massa pengar .. som man egenligen borde kunna unna sig?

    SvaraRadera