fredag 30 april 2010

Andras pengar ...!!

Vi har en bekant .. eller rättare sagt, en bekants bekant .. som är oerhört nyfiken och avundsjuk på vad andra tjänar, har för ställning i samhället och har lyckat införskaffa i form av ägodelar.

Han jämför sina barns utbildning, titlar och arbeten med andras barns yrkesframgångar och LIDER!! Han tar inkomstupplysningar på ALLA och vet .. nästan .. allt!! Han jämför allt .. och avundas!!

Han tror att alla som bor i samma lilla villaområde som han och hans familj, ständigt uppmärksammar hans minsta rörelse."Om jag gör det .. så tror dom" .. är en vanligt förekommande kommentarer och när han skickades hem för att tillbringa slutet av sitt arbetsliv i sysslolös, men fullt avlönad anställning .. TROTS en fin titel .. då kunde han inte gå ut på "arbetstid". Vad skulle alla tänka??

Han har tagit inkomstupplysningar på oss också, naturligtvis .. även om han inte sagt det. Det han tror stämmer inte med det han har fått fram och han luskar och ställer försåtliga frågor. VAR har vi stoppat undan våra PENGAR????

I går frågade han listigt i samband med ett eget sängköp .. 30.000 för en säng är ju LITE dyrt, men det tycker väl inte NI???

Då for f*n i Maken och han svarade .. vet du, vi har så bra ställt att vi betalar andra för att sova åt oss!!"


Varför berättar jag det här???

Ja, den här irriterade människan TROR att vi är RIKA. Han kan inte hitta något som tyder på det .. och det finns det inte heller, men han tror det! Han tillhör samma generation som den "föryngrade" oppositionen, har offentlig bakgrund och hade han varit på valbar plats i en rödgrön regering hade han säkert gjort ALLT för att klämma ur oss de pengar vi faktiskt inte har.

1 kommentar:

  1. Man blir så trött på sådant folk så bara det gör det värt med en sån sänginvestering.
    Sådana människor ska man gärna påpeka för att man använder handpräglat toalettpapper i supersoft treskikts modell för. De blir så roliga i ögonen när de får en så där fullständigt vettlös onödig upplysning. Jag gillar att ställa sådana människor off-side.8-)

    SvaraRadera