fredag 23 april 2010

Stjärnorna på slottet .. igen!!

Det ska bli ett Stjärnorna på Slottet .. igen. I kväll är det Så ska det låta .. igen. I morgon blir det Körslaget .. igen, i går var det Lyxfällan .. igen och snart så är det Idol .. igen.

Suck!!

Är det bara jag som tycker att det är lite enahanda att slå på tv:n nu för tiden??

I går blev vi så uttråkade att vi helt sonika slog av eländet och försökte oss på tankeöverföring. Det gick .. hmm .. sådär! Förmodligen berodde det på att vi var tre stycken vilket troligen medförde att tankarna så att säga blandade ihop sig?

Vi försökte mima fram tankarna i stället ... men då blev det så roligt att själva minspelet försvann i skrattsalvorna .. och så misslyckades vi med det också.

Men skam den som ger sig! Vi satsade på att imitera politiker i stället, förutsättningen var att vi inte fick säga ett ord utan var tvingades gestalta personen helt stumt. SVÅRT!!!

Maken gjorde en klockren Peter Eriksson .. men påstod att han inte ens fattat att vi börjat, så det gillades inte. Själv försökte jag mig på Maria Wetterstrand och drog ner mungiporna till knäna och såg påstridig ut .. och familjen gissade på Gudrun Schyman?

Björklund och Hägglund var lätt .. honnör och gloria .. men Fredrik Reinfeldt var kanonsvår! Ingen märkte när man började så vi gav upp honom. Mona Sahlin var ganska enkel .. Maken säckade ihop och såg lite moloken ut .. och så var det klart och Dottern imiterade en kanin som var menat att bli en bäver som i sin tur syftade på Maud Olofsson!

Det var den roligaste "tv-kväll" vi har haft på länge!!!

1 kommentar:

  1. Det är inga stjärnor kvar längre - skall det vara något på himlavalvet som dessa aktörer liknar så är det npg små svarta hål. Hål som suger all must ur betraktaren.

    SvaraRadera