lördag 24 april 2010

Tack och lov!!!

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström har brutit förlovningen och beslutat sig för att gå skilda vägar meddelas från hovet.

Tack för det snabba beslutet!

För jag vet inte om vi hade orkat .. varken det kungliga paret eller vi "vanliga" .. med mer rapporter, skvaller och antaganden. Det är en lättnad att höra att man avstått från gammalt trams om att vänta till efter storasyrrans bröllop för att inte ta fokus från hennes stora dag. Är det något som tagit fokus från den är det väl senaste tidens spekulationer och bara tanken på att Madeleine och Jonas skulle ha tvingats närvara tillsammans som villebråd för världens alla journalister får mig nästan att må illa.

Nu är det nog bara stillsamma efterdyningar kvar .. lite bilder från prinsess-shopping .. Jonas-deppande och spridda rapporter från norska Toras gömställe och så är det över.

Tack och lov!!

3 kommentarer:

 1. Drar en lättnadens suck efter den rapporten. Haha. =)
  Ha en bra helg med massor av sol och ljumma vårvindar!

  SvaraRadera
 2. Ha en bra helg du med och jag hoppas att det inte ligger några norska Toror och lurar i buskarna inför ert stundande bröllop?? ;-)))

  SvaraRadera
 3. Skönt var ordet men synd om Tora för det blir inte särskilt intressant att prata ut i skandaltidningar om att man har legat med en jurist (det har och gör jag) mot att ha legat med någon som var på väg att gifta in sig i kungliga familjen. Ligger inga pengar i sådant kiss-and-tell.
  Rent allmänt har väl JB skitit i det blå skåpet när det gäller juridiskt omdöme och därigenom sänkt sina arbetsaktier rejält men ce la vie. Jag väntar på med spänning hur den dramatiska upplösningen på om storasyster faller för trycket från "oss" och skippar att bli förd till altaret av sin far - hon kanske kan komma glidande på en skateboard istället. En modern blivande drottning i tiden.

  SvaraRadera