söndag 11 april 2010

Stackars rika lilla flicka ..

I dagens Expressen skriver tidningens "hovexpert", Johan T Lindwall om prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms turbulenta förhållande.

Prinsessan är RASANDE. Fästmannen envisas med att försöka leva ett EGET liv!!!

Stackars rika, borskämda lilla flicka .. det måste kännas bittert att inse att allt inte går att köpa för pengar eller kan kommenderas fram.

Den arme fästmannen gör fel val, fel prioriteringar och ARBETAR!!! Prinsessan står inte UT .. utan åker hem till mamma eller sina väninnor och beklagar sig.

Livet är hårt för en liten sessa. Att bryta förlovningen samma år som Victoria gifter sig kommer inte på tal. Inte heller kan Jonas bryta förlovningen utan att samtidigt döda sin sociala ställning och prinsessan Madeleine kan .. om hon lämnar Jonas .. lägga planerna på barn på is för ett par år framöver. I kungliga kretsar gifter man sig inte hur som helst .. och framför allt inte hur snabbt som helst.

Mitt tips är att de fogar sig i etiketten, gifter sig, får två barn ... lider ... och skiljer sig, varpå alla inblandade blir djupt olyckliga, bittra ... och uthängda på kvällstidningarnas löpsedlar i minst ett par år.

Ibland känns det mer än vanligt otidsenligt med ett kungahus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar