onsdag 28 april 2010

MORALPANIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Man skulle kunna tro att det har utbrutit ett VÄRLDSKRIG!!

Rubrikerna är kolsvarta på löpsedlarna .. TOBLERONE-ATTACKEN ....TOBLERONE-UTSPELET .... EXTRA, EXTRA .. två identiskt lika attacker - samma dag!!

Det finns kanske "en djävulskt uttänkt plan"! Det finns definitivt "gödselspridare" .. och en "upp-piskad hatstämning"!!

ALLA är jätteupprörda .. utom de som nöjer sig med att tugga fradga eller ställer sig i garderoben och låter skrattsalvorna klinga ohörda.

Men .. jisses .. om jag var sosse så skulle jag tycka att det var nästan gulligt att min statsministerkandidats tidigare(?) kreativa förhållande till sin privatekonomi kokats ner till en ynka Toblerone.

Alliansens ministrar fick under hånfulla sossetillmälen lämna sina nytillträdda poster för obetalda tv-licenser .. hmm, VEM hade det 1993? .. och svart arbetskraft .. hmmm .. och ingen föll på 98 obetalda parkeringsböter eller kronofogdeärenden ..??

Tobleronepolitik ska ses som synonymt för oordnad ekonomi, enligt Mats Odell. Ja, varför inte??

Jag fattar ärligt talat inte varför alla går i taket. Det är väl lättare att rycka på axlarna och peka på Östros .. det är HAN som ska svara för den ekonomiska redovisningen och inte Mona.

Att sedan sossarna silar mygg och käkar kameler när det gäller ekonomiska tillkortakommanden både nu och då .. det är något de får ta itu med internt tycker jag!

1 kommentar:

  1. Det låter faktiskt illa med attacker det gör det men man kan kanske vara lite kreativ i sitt ordval eller ordbyggandet. Få det lite gulligare som han som stulit 7-8 miljoner från RödaKorset och Cancerfonden, han trodde att han fått en släng av guldfeber. Vi kan säga att Mona lider av ekonomitänksinkontinens kanske så byter vi ut attackerna mot personinformation för det skall man ju ha om våra folkvalda.Det finns ju grader i helvetet såger dom som vet men att kalla en ordvits för attack det är som vanligt en variant som AB är specialister på - en fotvårta kallas i sådana fall för tumör - jag blir så trött.

    SvaraRadera