fredag 16 april 2010

Reklamfinansiera kungahuset!!

Det svenska kungahuset börjar mer och mer likna samma slags reality-såpa som det brittiska. På diverse forum för skvaller och ryktesutbyten kan man läsa om vad de kungliga och deras vänner pysslar med, med vilka de pysslar, var de helst förlägger pysslandet och hur det pysslas i största allmänhet. Det känns inte .. hmm .. särskilt kungligt!!

Det är ungefär lika roligt som realitysåporna i kanal 5 och TV4 .. men eftersom jag inte följer dem så känner jag inte speciellt för att finansiera den kungliga såpan heller.

Men .. kungahuset gör ju så BRA PR för Sverige .. utropar royalisterna.

Om det nu är så? Varför kan vi då inte låta de som vill pr:as av kungahuset betala för det?? Se bara på Göran Persson .. han ensam representerar ett varumärke som räcker till för en större gård, en bekvämt liv och en bekymmerslös ålderdom.

Ska då inte ett helt KUNGAHUS kunna dra in tillräckligt med pengar på PR, föreläsningar, bandklippningar, intervjuer, mingel, invigningar och reklam för varumärken så att det räcker till åtminstone ett slott och några exklusiva privatbostäder .. inklusive tjänstefolk??

Gärna monarki .. för underhållningsvärdet! Men till ett starkt rabatterat pris .. !!


1 kommentar:

  1. Håller med fullständigt.Kyrkan kan man ju gå ur, men hur går man ur kungahuset???????

    SvaraRadera