torsdag 8 april 2010

Vi förgiftar vår mat ..

.. och så blir vi förvånade när vi blir sjuka av att äta den??

Vi besprutar det vi odlar med gifter och kemikalier, ger det till de djur vi sedan ska äta tillsammans med rikligt med antibiotika och benmjöl från andra djur .. låter dem leva under fullständigt onaturliga förhållanden och fraktar dem långa sträckor till uppsamlingsställen där de stressas bortom allt förstånd .. bara för att sedan fraktas vidare och föras fullständigt skräckslagna till slakt.

Köttet fraktas hit och dit .. ibland från land till land. Fryses, lastas om, fryses igen och tinas upp eller "fräschas" upp med färgämnen och packeteras i hermetiskt tillslutna plastförpackningar som staplas i en disk med ojämn temperatur.

Vi manipulerar gener, ägnar oss åt tvivelaktig avel och försöker till och med framställa så gott som helsyntetisk mat eller konstgjort kött??

... och så blir vi förvånade över att vi blir sjuka och allergiska???

Dessutom så påstår vi att människan är den intelligentaste varelsen på jorden!

5 kommentarer:

 1. Plus att vi har satt på oss underkläder och andra bomullsplagg som har gett de som odlat och framställt bomullstyget, cancer och genförändringar... Kort sagt, vi är helt impregnerade av en massa sk-t utanpå och inombords.

  SvaraRadera
 2. www.suprememastertv.com
  Go veg, be green, save the planet.

  SvaraRadera
 3. Carnivore9/4/10 00:16

  Ignoransen och bakåtsträvandet lyser igenom i det här inlägget, brukar inte kommentera bloggar men nu kände jag att de var dags.

  Hur kan du insinuera att t.ex. konstgjort kött skulle vara hälsovådligt? Hur tror du det köttet kommer framställas? JO, genom samma biologiska processer som sker vid naturligt framställt kött.

  Man slipper utsläpp från uppfödning av boskap, och i framtiden är verkligen möjligheterna oändliga vad gäller produktion och kvalitet.

  Om du ogillar hanteringen av boskap som den är nu så borde du omfamna morgondagens tekniker. Genmodifiering och Odlat kött är framtiden.

  Jag förstår verkligen inte folk som är så rädd för framtid och forskning... Att utveckla människans kunskap!

  SvaraRadera
 4. "räddningen för vegetarianer" ja den gillade jag, löper vegetarianer risk och dö idagens samhälle? nope, snarare mår dom bättre än alla de som överkonsumerar kött!
  Det är synd om dagens köttätare som tillåter sig själva att bli lurade av industrin som vill att man ska äta kött 24/7 allt för att öka deras inkomster! sen att du som människa överäter kött det bryr dom sig inte om!
  provrörskött låter kanske spännande för många, men vem ska ha ägande rätten på det? Monsanto?

  SvaraRadera
 5. Det är den klässiska grejen: bara för att man KAN göra en sak innebär inte att man BÖR göra den.
  Ju mer matINDUSTRIN joxar desto mindre handlar vi från dem. För vi VILL inte ha kemiskt klistat jox. Vi vill hellre äta RIKTIGT kött en dag i veckan än "billigt" jox 7 dar i veckan.

  Mer REN mat åt folket!

  SvaraRadera