söndag 25 april 2010

Man ska inte döma hunden efter håren ..

.. det ordspråket passar väl bra i samband med Marie Picasso och hennes kör??

Jag var djupt imponerad av Amanda Jensen när det begav sig i Idol. Marie Picasso .. ja, henne såg jag nog egentligen inte .. hon var som sockervadd, söt, fluffig och försvann på något sätt i alla märkliga kreationer som hon envisades med att framträda i.

NU visar hon upp sin personlighet och i går, när vi slapp alla volanger, draperingar, puffärmar och märkligheter, så var det en njutning att få ta del av engagemanget, energin och hängivenheten som hon faktiskt lyckats sy ihop kören med. Det var en stark kvinna som stod där .. så långt ifrån sockervadd som man kan komma!!!

För Team Picasso består till största delen av "vanliga" människor från en "vanlig" stad till skillnad från Team Moreus, där de flesta spelar ett, eller flera, instrument eller på annat sätt ingår i bygdens musikaliska kulturnät.

Jag hoppas på Marie Picasso i finalen!! Kanske är Kalle Moreus kör bättre rent tekniskt .. vad vet jag, jag är det mest omusikaliska som någonsin fötts .. men jag VILL att Team Picasso ska vinna!!

Det måste löna sig att kämpa, att satsa och att brinna för något .. det får man se alltför sällan nu för tiden, eller hur??

Men ingen, ingen i det här Körslaget eller andra Körslag kommer någonsin att bli bättre än Joacim Cans kör när de vann med O Fortuna och Queens Bohemian Rahpsody! Aldrig någonsin ...!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar